Skip to content

Uke 43

Posted in Hverdagsliv

God mandag! Her kommer en oppsummering av uken som gikk:

Ukens opptur:
Utrolig kjekt å få mer overskudd og tid til andre ting enn å arbeide i eller med huset ved siden av jobb og hverdagen. Forrige uke hadde jeg lyst å blogge mer igjen og jeg fikk for meg å endelig lage et nytt slynge program.

Ukens nedtur:
Det eneste jeg kommer på er at jeg sklir ofte ut med prosjekt leggetid. Målet er fortsatt klokken 23.00 men jeg sliter med å klare det. Mulig det er lettere nå som klokken er stilt? Det er lov å håpe!

Ukens høydepunkt:
Å få lov å være mye sammen med barna å kjenne på hvor heldig jeg er som er mamma til akkurat Lykke og Felix.

Ukens treninger:
Mandag: Skulle løpe med Cathrine men avlyste å lytta til en sliten kropp.
Tirsdag: Slynge sammen med den beste gjengen!
Onsdag: Løp
Torsdag: Fri
Fredag: Hardt bære arbeid i huset.
Lørdag: Fri
Søndag: Lang løpetur med Cathrine i nydelig høstvær!

Ukens gode hjelpere: 
Forrige uke var det utrolig kjekt at broderen Espen, en kompis av han og stefaren min stilte opp på kort varsel for å bære inn gipsplater i huset. Ellers takk til Thea som hjelper til med ungene!

Ukens lunsj:
Snille Anne Dagny! Kom uventa på besøk med lunsj på onsdag. Tusentakk!

Ukens kjøp:
Siden jeg ble forelsket i min nye joggedress bestilte jeg like gjerne en lik i annen farge. Bestilte også en helt rosa joggebukse i samme stil.

Ukens hus oppdatering:
Taket på garasjen nærmer seg 100% ferdig og da er vi helt ferdige med alt av tak! Utvendig er det lite som gjenstår av kassen, ellers er alt av kledning på. Det mangler noen plater rundt de store vindus partiene. Innvendig så gipses det. Det er også lagt ned vannrør på begge bad oppe og det ventes at de skal flyte dem i starten av denne uken. Maler innvendig er valgt: Anders Njærheim. Gleder meg til han starter!

Ukens finaste telefonsamtale:
Søndagskveld hadde jeg avtalt en ringe date med beste Maya. Den hadde en varighet på 2 timer og 20 minutter og var ren glede i hvert minutt. Maya er en av mine beste venninner som bor i Oslo og hver gang vi ses eller snakkes så føltes det som forrige gang var i går.

Ukens avslappende: 
Jeg, ungene og hver sin venn reiste på hytta i helga og det var så deilig! Der kobler jeg best av å henter ny energi!

Ukens aktivitet med barna: 
På hytta skar vi ut skumle gresskar som vi skal pynte med til Halloween. Kjøpte mine på Rema 1000 på Nærbø, de hadde definitivt de største som er enklest å skjære ut pga den store størrelsen.

Ukens gullkorn:
Felix på 4 er ikke glad i middager. I hvert fall ikke dersom det er potet middager. Da vi gikk hjem fra barnehagen på fredag hadde vi en koselig samtale:
Felix: «Vi må bli enige om hva vi skal spise til middag på hytta». «Eg trur at alle vil ha pannekaker, det vil hvert fall eg».
Eg: «Sko dokke ikke bli enige så kan eg hjelpe dokke å velge».
Felix: «NEI, du får ikke velge for då velge du bare sånn middag som er bra for kroppen!».

Ukens antrekk:

Ha en fin mandagskveld ♥

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.