Skip to content

13 ting jeg vil gjøre i November

Posted in Hverdagsliv

Oktober har sust forbi slik som de fleste måneder gjør. For meg er oktober en litt tung måned, det er da høstmørket kommer alt for fort snikende og tar litt av energien som normalt er i meg. Denne oktober har gått veldig fint og jeg ser derfor lyst på nok en mørk måned: november. Det hyggelige med november er at når måneden er over har vi kommet til årets fineste måned: julemåneden! Den kommende måneden håper jeg skal inneholde blant annet dette:

 • Få tatt årets julekort
  Årets julekort har jeg ingen planer for enda men det spørs om det ikke må bli nede i det nye huset siden livet vårt handler mye om akkurat det i år. Da er det også en mulighet for at vi får med pappaen i huset på kortet! Jeg liker å ha julekortene i hus når 1 desember starter og er for å levere dem på døren fremfor i postkassen ♥
 • Kjøpe enda flere julegaver
  Dette har jeg skrevet litt om tidligere, men det føles rett å slett så deilig å ta litt å litt fremfor å stresse å styre sånn i ukene før jul.
 • Bruke refleks flittig
  Jeg liker å fronte refleks og syns det er viktig at vi voksne går foran med et godt eksempel! Det blir fort mørkt ute nå så om en skal ut om ettermiddagen må refleksen på.
 • Legge opp til trening på ettermiddagene
  Jeg har mye trent klokken 21.00 om kveldene når Franki kommer hjem fra huset. I både høstmørket og kulden som er ute på det tidspunktet har jeg funnet ut at jeg trives bedre dersom jeg slipper å trene så sent. Løsningen foreløpig er å ha med Felix på sykkeltur mens jeg løper ved siden av. Anbefales dersom du har en hektisk hverdag.
 • Forening
  Vi prøver å få til hver måned og det er alltid fint å se jentene. Foreningen i november er det beste Gro som står for!
 • Kundekveld hos MX-Sport
  Tirsdag 6 nov er det kundekveld hos MX-Sport på Nærbø. Jeg går sammen med Rita og gleder meg veldig til det! Lars Zacariassen kommer også, gleder meg til foredrag med han!
 • Frisør
  Etterlengtet og nødvendig å freshe opp fargen og klippe bort slitte tupper. Først ut er jeg før ungene også skal få klippe seg. Lykke vil klippe seg kort sier hun. For min del sparer jeg til langt igjen så det blir ingen kort klipp på meg.
 • Lunsjdater
  Jeg har ikke kunnet prioritere lunsjdater ved spisesteder i det siste da det har vært mye jobb nede i huset. Det har heldigvis vært flere av mine nærmeste venninner innom med lunsj til meg i huset, noe jeg er veldig takknemlig for! I november håper jeg det blir mer rom for lunsjdate også på spisesteder, savner kjøkkenet ♥ Det er noe med å ikke bare gå i arbeidsklær en hel formiddag. Gøy å kle seg i vanlige klær å ta litt pause for all jobb og! Har heldigvis en lunsjdate sammen med gode Lise i november, det gleder jeg meg til!
 • Ha god jobb innsats nede i huset
  Jeg skal bli flinkere til å strukturere ukene mine og på den måten føle at jeg kommer enda mer ajour med all rydding og soping i huset. Nå er heldigvis malekosten (utvendig) lagt på hylla og blir liggende til våren, da er det mindre «stress» over det. Da kan jeg rydde uansett vær, klokkeslett, temp ute og hva det måtte være for å passe inn i hverdagen.
 • Velge innerdører i huset
  Dette trodde jeg skulle bli et enkelt valg men som ved alt annet så er det tusen valg her også. Noe sier meg at det er enkelt å falle på vanlige hvite dører, det er noe safe. Noe annet sier meg at det er gøy å være litt vågal også her. Vi får se!
 • Mer tid sammen med mannen
  Nå merker jeg at mer og mer at jeg får lite tid sammen med mannen og det må vi prøve å finne rom for. Mulig jeg skal overraske han med en date, det hadde i hvert fall vært bra for oss nå!
 • Forsøke å levere bra inne på bloggen
  Jeg foretrekker jevnlige oppdateringer her inne og har som dere vet et ønske om å levere bra og variert innhold. Tidsklemma har gått kraftig utover bloggen min dette året men jeg satser på å ta godt igjen når vi nærmere oss gradvis mer ferdig med huset.
 • Fortsette prosjekt legge seg innen klokken 23.00
  Det er enda et mål og muligens et mål jeg bør ha året rundt! Særlig nå i høst/vintermørket kjenner jeg på hvor mye mer søvn jeg trenger sammenliknet med sommeren.

Slenger med et fint høstbilde og ønsker dere en fin start på helgen ♥

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.