Skip to content

Årets pakkekalender

Posted in DIY, Interiør, and Jul

Hei til deg som titter innom! I går satt jeg før arbeid og koste meg gløgg i hjel med årets pakkekalender til ungene. Når jeg tar meg tid til slike aktiviteter som dette drømmer jeg meg helt bort og koser meg sånn. Jeg satt i flere timer og hadde egentlig lyst å fortsette å pakke inn julegaver også men det får jeg spare til en annen dag.

Tema for årets pakkekalender er uten tvil gjenbruk. Vi bruker det samme juletreet som vi har brukt i flere år nå, det er hjemmesnekret av Franki. De siste årene har treet vært svart og stjernen i gull, det forblir slik. Deretter kikket jeg i skapet hvor jeg hadde tatt vare på mye av innpakningen og pynten fra i fjor og også året før det. For å få kalenderen noe ulik i fjor la jeg til mer grønt. Fargene er derfor: svart, gull, grønt, natur og noe hvit.

Jeg har tatt nærbilder av de fleste gavene slik at dere lettere kan se hver gave. Håper det kan inspirere enten til din egen julekalender eller til innpakking av årets julegaver. Her er innpakningen:

Etter å ha pakket inn alle 25 gavene (De får hver sin den 24.) så startet prosjektet med å få dem på treet. Slik ble det:

Jeg kommer til å henge opp litt julekuler og annet julepynt også på treet, dette rakk jeg ikke å finne frem i går. Særlig når det minker på pakker henger jeg mer julepynt på treet slik at det ikke skal bli alt for tomt.

Ungene får hver sin dag foruten om på julaften da begge to får. Felix er først ut i år og får oddetalls dager mens Lykke får partalls dager. I hverdagen pakkes gaven opp etter middag. I helgene pakkes gaven opp til frokost. Dette har vi funnet som en fin måte å gjøre det på, mest fordi da er vi samlet rundt bordet og alle får ta del i den nydelige gleden dette er. Spenning, ventetiden og gleden som er i hver luke er for meg magisk. Sitat Felix i dag: «I dag er det bare 9 dager igjen til eg kan åpne første gave!!!».

SÅ, hva syns du? Gi meg gjerne en tilbakemelding av hva du synes om årets pakkekalender.

Ha en fin kveld videre!

Beate

Blogglistenhits

 

4 Comments

 1. Anne Dagny
  Anne Dagny

  Nydelig! ❤️🎁

  22. november 2018
  |Reply
  • Tusen takk vennen 🙂

   24. november 2018
   |Reply
 2. Hvor har du kjøpt den fine stjernen?

  29. november 2020
  |Reply
  • Den er laga sjøl, skjært ut i tre og malt! 🙂

   11. mars 2021
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.