Skip to content

Black Friday: Mine tanker og mine kjøp

Posted in Interiør, and New in

Det har vært mye snakk om Black Friday i det siste og det har vært en stor debatt. Jeg har ingen problem å se begge sider av saken. Jeg applauderer de butikkene som tørr å stå i mot presset, slike som Liv`s Gaver og Klær, utrolig bra! Samtidig så forstår jeg at butikker hiver seg på for de gjerne ikke har råd til å la være?

Selv bruker jeg lokalbutikkene året rundt. Jeg som mange andre kunne helt klart blitt flinkere til å handle enda mer lokalt men det er en annen sak. Jeg vil bruke lekebutikken på Nærbø selv om de er noe dyrere enn Ekstra Leker på Bryne. Jeg vil kjøpe treningsbuksen på MX-Sport slik at jeg kan prøve den før jeg kjøper. Jeg vil kjøpe vinterklær og vintersko til barna i bygda slik at jeg lettere kan få hjelp dersom det skulle være noe reklamasjon.

Siden jeg har et bevisst forhold til dette og er klar over mitt ansvar til å bruke de lokale butikkene året rundt føles det lettere å handle på en dag som Black Friday. Skulle jeg bare handlet når butikkene hadde hatt tilbud hadde det følt noe feil, de vil ikke kunne klare å overleve på den måten.

Mitt aller beste råd til en dag som Black Friday er å holde seg til en konkret handleliste. Da slipper en å komme hjem med alt mulig som en egentlig ikke trenger, men kjøpte det bare for at det var for godt kupp til å gå i fra det..

Dette året bygger vi hus og har mye på ønskelisten. Det er mye vi trenger og da var det kjekt å spare en del penger. I år handlet jeg både på nett og i butikkene på Nærbø og Bryne. Jeg er veldig fornøyd med det jeg fikk kjøpt og klarte å holde meg til handlelisten min. Tenkte jeg kunne vise dere under hva jeg fikk handlet:

Samsung The Frame 55 TV har stått på min ønskeliste en stund. Når den ikke er i bruk vil den blende seg inn med interiøret og se ut som et bilde. Kommer i sort ramme Orginalt. Jeg kjøpte Beige Wood i tillegg, tror det vil bli veldig bra. Denne TV fikk jeg hele 50 % på og var veldig glad når jeg endelig kom gjennom lang ventekø på elkjop.no.

Jeg har ikke sett på spise stoler enda men da det var 25% på alle Normann Copenhagen sine stoler slo jeg til. Vi gikk for disse grå her som jeg syns var veldig fine, nette og praktiske.

Normann Copenhagen har jeg sett meg ut til badet vårt. 1 lampe på hver side av speilet. Denne har jeg ventet på at skulle komme på tilbud for å slå til. Disse var på 30 % på fredag og passet meg perfekt!

Jeg er stor fan av hudpleie serien til Elixir og har brukt den i årevis. Jeg bruker 3 produkter: rens, dagkrem og serum. Jeg fikk alle disse 3 produktene på 30 % på fredag. Takk til Lene som leverte dem på døra ♥

Jeg fikk handlet ikke mindre enn 13 julegaver i anledning Black Friday! Her også hadde jeg bestemt meg på forhånd sånn ca hva jeg skulle kjøpe før jeg dro ut. Black Friday er for mange den store start dagen for å kjøpe julegaver, noe jeg forstår veldig godt.

Som jeg innledningsvis skrev er jeg delt i hva jeg tenker. Jeg kommer aldri til å sove i telt natten før åpning pga et tilbud, det høres helt galskap ut! Samtidig er jeg ikke lei meg for å gjøre noe kupp så lenge en er noe bevisst på kjøpene og ikke minst tenker på butikkene i lokalmiljøet resten av året også ♥

God helg videre! Jeg skal faktisk legge meg til å sove litt nå før jeg skal på nattevakt i natt. Vi skrives!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.