Skip to content

Takk for alle hyggelige tilbakemeldinger

Posted in Husbygging, and Hverdagsliv

Da jeg først tok i Jærbladet i går kunne jeg skimte et lite bilde av meg øverst på fremsiden og tenkte: «det var godt bilde var lite». Den tanken varte i nøyaktig 4 sekunder før jeg ble overrasket av å se et svært bilde av meg fronte hele fremsiden til Bolig magasinet som låg inni avisen. Den første responsen min var at det var litt mye meg men kom raskt over det.

Da jeg bladde spent opp på side 8 og 9 som skulle være sidene for vår reportasje ventet nok et svært bilde av meg og jeg skal innrømme jeg ble litt satt ut. Bildene var greie de, det var nok mer den overraskelse at jeg dekket 1 forside og 1 stor midtside.

Uansett! Jeg er godt fornøyd med artikkelen og syns det ble en fin reportasje. Den kom i avisa i går men ligger ute på Jærbladet nettavis om du ikke har fått lest saken, du finner den her.

Tusen takk for alle hyggelige tilbakemeldinger i forbindelse med Jærblad artikkelen, det er veldig hyggelig. Nå fortsetter flere måneder med hardt arbeid før vi kan flytte inn i huset i februar 2019. Det føles lenge til samtidig som det ikke gjør det og på samme tid.

Ha en fin kveld videre!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.