Skip to content

Uke 44

Posted in Hverdagsliv

Ukens opptur:
Fornøyde unger etter Halloween feiring med sine venner. All gleden i forkant og alt de har å fortelle i etterkant smelter et mammas hjerte!

Ukens nedtur:
Helt klart å ligge syk siden fredag. Vært helt tett i bihulene og tørket snått i dagevis. Felix på 4 år er skjønn som har spurt moren sin flere ganger om hvordan jeg har det. Heldigvis på bedringens vei i dag og satser på jobb igjen i morgen.

Ukens høydepunkt:
Å være syk gjør at en har tid til å reflektere over livet og hvordan en har det. Jeg sitter igjen med en stor takknemlighet for alle de fine menneskene jeg har i mitt liv og hvor heldig vi er som bor i Norge.

Ukens tidsfordriv:
Se serier, filmer og spille Woody Puzzle. Det har jeg gjort hele helgen for å få tiden til å gå, utrolig kjedelig å være syk.

Ukens kjøp:
Felix trenger sårt nye regnklær og jeg er så begeistret over å endelig ha oppdaget regndressen fra Didrikson! Foret regndress som kjentes ut som en drøm å ha på seg. Ellers har jeg bestilt en ny kjole fra Only til meg selv som jeg venter på i disse dager.

Ukens lunsj:
Snille Catrine kom innom med lunsj nede i huset på onsdag, tusen takk!

Ukens treninger:
Det ble en slapp uke treningsmessig grunnet sykdom.
Mandag: Løp
Tirsdag: Slynge
Onsdag: Fri
Torsdag: Stod over trening da jeg kjente at kroppen ikke spilte på lag
Fredag: Låg syk resten av uken..

Ukens hus oppdatering:
Murer har vært å lagt tynpuss (usikker om det heter det) over vannrør på begge bad. Maler har så vidt startet på baderommene slik at de blir klare for resten av murer arbeid. Ellers gipser de i 1. etg og det tar virkelig form om dagen! Følg meg gjerne på Instagram : Beatenilsenlode dersom du vil ha «live» visninger fra huset. Jeg prøver å legge ut jevnlig når jeg er nede å arbeider.

Ukens gode hjelpere:
Forrige uke fikk vi god barnevakt hjelp av mor. I tillegg må vi takke de gode vennene våre i familien Lea som sørget for en minnerik Halloween feiring mens jeg og Franki var på jobb.

Ukens refleksjon: 
Siden jeg har vært syk hele helgen har det vært fantastisk å kjenne på all takknemlighet over at vi er to om barna. Søndagen da Franki har stort sett fri fra huset, tok han med begge ungene og var borte i timevis. Kjenner meg heldig som har en partner ved min side ♥

Ukens boomkjøp:
Jeg og Felix var å handlet inn for en hel uke. Han er alltid ivrig hjelper og legger ofte på varene fra sin vogn og hjelper å ta varne ut i bilen. Han var såpass ivrig denne gangen at han har på et vis klart å rive ned en pakke med kondomer som ble med på lasset. Min umiddelbare reaksjon var at gutten var litt vel ung for å handle kondomer og jeg spurte om å få refundere kjøpet. Den stakkers unge jenta i kassen ble veldig flau av det hele men jeg fikk min 89 kr tilbake.

Ukens antrekk: 
Ingen bilder tatt i forrige uke.

Håper uken din har startet bra og at du holder deg frisk. Vi skrives snart ♥

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.