Skip to content

Uke 45

Posted in Hverdagsliv

Ukens opptur:
Tross sykdom prøver jeg alltid å finne noe positivt med det som skjer. Det positive ved forrige uke var den roen og tiden jeg fikk hjemme med ungene ♥

Ukens nedtur:
Klart å være syk og borte fra «hverdagen».

Ukens høydepunkt:
Å bli frisk å gå på jobb. Jeg har ikke klart å tenke på jobb mens jeg var syk men gud så deilig det var å være tilbake på jobb igjen!

Ukens serie:
A good Wife. Bør ses om du trenger et serietips!

Ukens «jeg anbefaler ikke»:
For flere uker siden bestilte jeg hjem noen lamper som lenge har vært planlagt til det nye huset. Vi har en stor og åpen hall og jeg har aldri ønsket meg en stor lysekrone eller noe lignende. Jeg har derfor søkt litt etter den perfekte lampen og den fant jeg ikke. Det jeg derimot fant var en lampe som fantes i ulike størrelser som jeg skal ha. Jeg skal derfor ha 5 lamper som skal henges opp noe samlet men i forskjellige høyder. Disse lampene koster noe og derfor ble jeg så glad når jeg kom over nettsiden Andlight.no. Jeg bestille lampene uten å mukke da de var desidert rimeligste og stod for gratis frakt. Lang historie kort: De er en dansk butikk men driver under norsk nettside. Siden de har lager i Danmark er de ikke i samme grad som norske selskaper pliktet til å opplyse grundig om moms. Disse lampene ble derfor kjøpt uten moms. Sjokket kom nå i forrige uke da moms ++ kom på egen regning. Poenget: De gir seg ut fra å være billigst men er de dyreste fordi det kommer moms ++ på en separat regning i ettertid som kunden ikke tar i forbehold dersom en ikke leser nettsidene sine info sider grundig. Etter mye frem å tilbake har jeg nå fått refundert noe av pengene (differansen på hva lampene koster et annet sted) og de har ordnet opp. Jeg vil likevel ikke anbefale nettstedet Andligth.no.

Ukens fine melding å få:
Søndagskveld, dobbelvakt på jobb og fin melding fra Tante. Nok ord til å kjenne på gleden av å bli tenkt på å ha folk rundt meg som er glad i meg. Takk Tante for at du er den du er!

Ukens ekte giverglede:
Lykke og Felix har gjort sin flid for å glede faren sin i går og det varmer mitt hjerte å se sånn ekte giverglede. I år lot jeg deres gaver tale for seg, jeg ville ikke på noen vis at de skulle føle at deres gave ikke var «god nok» ved å kjøpe noe i tillegg. Felix gjorde seg ekstra flid med en tegning mens Lykke gav et hjemmelaget smykke.

Ukens gode hjelpere:
Takk til mor som stilte opp til å bli med Felix på turn da jeg var syk. Takk til Espen som henter og kjører bort paller nede i huset. Takk til Dani som var med å jobba i huset. Takk til Svigermor som bidrar med mat nede i huset. Takk til Svigerfar som står på hver eneste dag for å hjelpe oss i huset. Takk til alle venninner som har forståelse for hvordan min hverdag er nå under husbygging.

Ukens lunsj date:
Jeg tok meg en lunsj med meg selv på Joe i forrige uke etter frisør besøket. Ellers kom snille Gro innom meg i huset på fredagen og hadde med lunsj ♥

Ukens velvære:
Jeg var i bedre form på torsdagen i forrige uke og gikk til frisøren slik som var planlagt. Digg å være fin igjen på håret, særs etter ustelt hår i flere dager som følge av sykdom.

Ukens «gikk dessverre glipp av»:
Jeg hadde gledet meg til Kundekvelden hos MX-Sport som jeg gikk glipp av pga sykdom.

Ukens hus oppdatering:
Hva kan jeg si: det jobbes på hver dag. Det går mye i gipsing innvendig i 1 etg. Ellers har maler startet sparkling 2 etg. I tillegg er begge bad malt i tak + 1 vegg på voksen badet som gjør at de er klare for fliser. Elektriker har vært å merket hull til lampene vi skal ha i taket. Det som står på å velge nå er ytterdører og innerdører. Ellers er ikke gulv 100 % landet likevel da jeg fikk en dårlig magefølelse i forrige uke angående det gulvet jeg hadde valgt.

Ukens savn:
Savner å løpe.

Ukens treninger:
Det ble en helt treningsfri uke.

Ukens cravings:
Mens jeg var syk fikk jeg helt dilla på Havrefras med melk og sukker.

Ukens antrekk: 
Det ble ikke tatt et eneste bilde i forrige uke heller. Skal gjøre et bedre forsøk denne uken.

Håper din uke har startet bra. Min uke brå startet med å klare å forsove meg ganske mye men det gikk heldigvis veldig fint. Det ble en hektisk dag på jobb men mest av alt takknemlig for at jeg har jobben jeg har i lag med fantastisk kolleger. Sender en ekstra varm klem til Anne Dagny for all hjelp i dag ♥ Ettermiddagen har gått med til ungene og diverse husarbeid som følger med. Nå kom akkurat Franki hjem fra huset og kvelden går med til å henge med han. God mandagskveld til deg som titter innom bloggen.

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

  1. Anne Dagny
    Anne Dagny

    Teamwork ❤️😍🤩

    12. november 2018
    |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.