Skip to content

Uke 46

Posted in Hverdagsliv

Ukens opptur:
Må være at forrige uke fikk jeg mye etterlengtet venninne tid som har vært et savn i høst.

Ukens nedtur:
Det som stresser meg om dagen er gulvet til huset. Jeg trodde at det var helt oppe å avgjort men jeg har i den siste uken fått en dårlig følelse som jeg ikke helt klarer å sette ord på. Jeg må derfor inn nok en tur til byen denne uken å prøve å finne utav det som er noe uavklart nå.

Ukens høydepunkt:
Selv om jeg savnet Lykke i helgen som var borte på hyttetur så var det veldig fint å være sammen med Franki og Felix på søndag formiddag. Jeg setter mer og mer pris på tiden vi har sammen med barna nå som det ikke er så ofte lenger pga husbygging.

Ukens treninger:
Mandag: Løp
Tirsdag: Slynge
Onsdag: Løp
Torsdag: Fri
Fredag: Løp
Lørdag: Fri
Søndag: Fri

Ukens kjøp:
Jeg fikk kjøpt noen julegaver i forrige uke. Satser på å få enda flere i hus i denne uken.

Ukens konsertbillett:
I forrige uke kjøpte jeg billetter til Hilde Selvikvåg som skal ha konsert i Stavanger 7 des, det gleder jeg meg til!

Ukens lunsjdate:
Forrige uke fikk jeg hele 2 lunsjdater med 2 av mine flotte venninner. Jeg og Polly møttes på Joe for lunsj, alltid fint å se den dama! Rita og jeg hadde lunsjdate på Kjøkkenet, god mat og bra dame!

Ukens kollega:
Jeg må få skryte av Anne Dagny som er usedvanlig fleksibel og behjelpelig. Klokkarhagen er virkelig heldig som har deg, håper også sjefen selv forstår hvor utrolig mye du står på for alle! ♥

Ukens jentekveld:
Torsdag i forrige uke var det tid for forening igjen, denne gangen på Lyefjell hos beste Gro!

Ukens gode hjelpere:
Stor takk til Sverre, Stian og Espen som kjørte bort alt av stillas i forrige uke! Ellers stor takk til mødrene våres som stiller opp som topp barnevakt slik at vi holder ut hverdagen som husbyggere ♥

Ukens husoppdatering:
Ingen særlig nytt, det gipses fortsatt. Det er også skjært ut hull i taket til lampene våre som skal være usymmetrisk i hele huset. Det blir så bra, gleder meg til å vise dere! Tror det i løpet av denne uken skal komme fliselegger, det blir spennende! Men det kan vel ikke sies nok: jeg bøyer meg i støvet for min mann Franki og hans far Helge Ove: De står på kveld etter kveld og imponerer!

Ukens blogg tanker:
Den siste uken har jeg hatt lyst til å oppdatere oftere men ikke følt jeg har noe særlig å dele om dere skjønner hva jeg mener? Gleder meg til å få mer tid til overs slik at jeg kan muligens inspirere igjen både på interiør, trening og matoppskrifter. Nå om dagen er det ikke rom for det og det håper jeg dere forstår.

Ukens ryddedag:
Lørdag var jeg og Felix klar for å jobbe nede i det nye huset helt til minstegutt var uheldig å slo fingeren sin med hammeren. Det var ingen krise men galt nok til at han ville hjem. Jeg var enda i «jobb» modus og hev meg derfor rundt her hjemme. Jeg fikk ryddet opp en del i boden ute, garasjen og inne på gjesterommet. Det er virkelig en god følelse å ha det ryddig og organisert rundt seg.

Ukens antrekk:
Forrige uke hadde jeg flere antrekk men de ble ikke avbildet enten pga mørket, regnet eller mangel på hobbyfotograf. Rita fikk tatt bilder av den gode Leopard joggedressen min om ikke annet:

Ha en fin mandagskveld videre!

Beate

Blogglistenhits

3 Comments

 1. Anne Dagny
  Anne Dagny

  Du å du! Takk snille deg! Du fortjene et eget blogginnlegg om kor fantastisk kolllega du er! 🤩

  26. november 2018
  |Reply
 2. Lol
  Lol

  Eg er ein venn av Lykke

  11. desember 2018
  |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.