Skip to content

Uke 47

Posted in Hverdagsliv

Ukens opptur:
At vi har gode venner og god familie rundt oss nå som både hjelper med ungene og nede i huset.

Ukens nedtur:
Hadde håpet at mureren var på plass i forrige uke, noe den ikke var. Det har derfor ikke blitt gjort noe fra deres side og det var litt kjedelig. Håper de snart er på banen!

Ukens høydepunkt:
Å bli ferdig med alle julegavene. Jeg har aldri før vært ferdig så tidlig og det føles helt fantastisk. Nå kan desember nytes uten stress og kaos som det ofte er i butikker på den tiden av året.

Ukens lunsj:
I forrige uke måtte jeg dessverre avlyse lunsjdaten jeg hadde med gode Lise pga jeg måtte sove før nattevakt. I forrige uke ble det derfor ingen lunsjdate.

Ukens treninger:
Mandag: Fri
Tirsdag: Slynge
Onsdag: Løp
Torsdag: Fri
Fredag: Fri
Lørdag: Innefotball
Søndag: Fri

Ukens kupp:
Enda veldig fornøyd med TVèn vi kjøpte på 50 %.

Ukens nedtelling:
Vi teller ned til 1 desember. Jeg gjør det fordi det er noe helt magisk over alle dagene i desember før julaften. Ungene teller ned til å kunne åpne første luke i deres pakkekalender.

Ukens gode hjelpere:
Mor og Svigermor er til stor hjelp med ungene! Ellers er svigerfar en maskin som holder følge med Franki nede i huset kveld etter kveld.

Ukens cravings: 
Jeg har fått sånn gravings på Havrefras av alle ting. Det begynte for noen uker siden når jeg var syk og det har tydeligvis ikke gått over.

Ukens husoppdatering: 
Gutta er i gang nede i kjelleren. Maler kommer i morgen for å starte på hans arbeid. Jeg må innover denne uken for å lande 100% på gulv. Når jeg er nede i huset ser jeg helt klart hvor langt vi har kommet men jeg skal innrømme at det føles lenge til at vi er i nærheten av å komme i mål. Men det gjør vi jo.

Ukens antrekk:

Jeg er trøtt som en strømpe etter helgens nattevakt og dagens dagvakt. Det blir derfor tidlig kveld her og forhåpentligvis er jeg i rute med søvnen i morgen. Det er rart hvor stor påkjenning det er for kroppen å gå en nattevakt, all ære til dem som jobber mens vi andre sover ♥ Håper helgen din var fin og at ukens startet bra for deg. Været om dagen er helt fantastisk, det må vi ikke glemme å nyte til det fulle. Vi skrives. Klem

Beate

Blogglistenhits

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.