Skip to content

1. søndag i advent nærmer seg: Enkel DIY

Posted in DIY, and Jul

Jeg har fått mer og mer sansen for både gjenbruk og naturen. I år har jeg som mål å ikke kjøpe noe ny julepynt men bruke det jeg har. Om en bruker det i en ny sammenheng eller tenker annerledes enn forrige år vil pynten føles som ny. Årets adventsstake ville jeg skulle være en trestubbe. Jeg og Felix var ute på mandag for å lete i skoen men måtte gi opp. Da ringte vi bestefar til Felix (min stefar) som ofret seg i regnet og kappet en stubbe til oss.

Stubben ble tørket innendørs før jeg målsatt hvor jeg ville ha lysene. Snille Franki hjalp oss med å lage hulene som jeg har satt lysene oppi. På lysene har jeg klistret tall på og å markere de 4. søndagene i advent som vi har foran oss nå.

Da jeg tok frem stubben i dag og satt lysene oppi hadde jeg ingen plan. Utgangspunktet ble denne striesekken som jeg klippet en del av for å ha som underlag. Deretter pyntet jeg med litt grønt noen juletre og noen dådyr som jeg har kjøpt billig på Søstrene Grene i fjor. For å sette finishen helt sprayet jeg litt snøspray over for å få enda mer julestemning. Her ble sluttresultatet:

Hva syns du? Kommenter gjerne om du likte adventsstaken. Og om du enda ikke har laget din håper jeg du ble inspirert til å lage en lik eller fikk inspirasjon om hvordan en kan lage. Er en ikke glad i tre kan en enkelt lage med hermetikk bokser slik jeg har hatt tidligere år:

Ha en fin lørdag videre!

Beate

10 Comments

 1. Gro
  Gro

  Knall fint vennen 😍🎅

  1. desember 2018
  |Reply
 2. Margith Skårland
  Margith Skårland

  Du er kreative 👏Den var kjempeflotte 🤶🎅

  1. desember 2018
  |Reply
 3. Karin
  Karin

  Såå fint de va! 😊

  2. desember 2018
  |Reply
 4. Anne Dagny
  Anne Dagny

  Kjempe fin 😍🤩

  2. desember 2018
  |Reply
 5. Siv
  Siv

  Den va kjempefine 🙂 så koseligt mæ skog og dyr 🙂

  3. desember 2018
  |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.