Skip to content

Årets julegaveønsker

Posted in Hverdagsliv, and Jul

I år kjenner jeg vell mest på at jeg ikke trenger julegaver, vi får den aller fineste gaven like over nyttår: nytt hus. Likevel har jeg blitt spurt om hva jeg ønsker meg i år og siden disse innleggene har vært kjekke å lage kommer det et i år også. Dette innlegget er ment som ide til hva en kan kjøpe til en dame eller hva du som kvinne kan ønske deg. Her kommer min ønskeliste for i år:

 1. Gavekort. Dette ønsker jeg meg på grunn av vi kommer til å trenge mye etter at vi flytter inn i huset. Gavekort på IKEA og Cave&Cube står øverst på listen som vil komme godt til nytte med nytt hus. Ellers blir jeg alltid takknemlig for gavekort på hudpleie, massasje eller på produkter som jeg bruker.
 2. Sminke. BB kremen fra Jane er en forbruksvare som er fin å få.
 3. Skiklær. Jeg ønsker meg et samlet sett fra Bjørn Dælie eller Swix.
 4. Vest fra Nike: Denne har jeg så lyst på!
 5. Sko fra Adidas: Ultra Boost er min desidert favoritt!
 6. Juleservice: Dette syns jeg er tidløst og klassisk. Tenk å dekke med dette i juletiden ♥
 7. Fryseboks. Enkelt å greit fordi vi trenger det når vi flytter.
 8. Lamper: Disse vegglampene fra Foscarini skal vi ha i stuen. Jeg ønsker meg 1 liten og 1 medium.
 9. Kåpe. Helst grå.
 10. Joggedress: En slik joggedress savner jeg daglig.
 11. Stekepanner og gryter
 12. Ny blender. Den jeg har nå har jeg mistet en del til slik at den ikke kan brukes. Stort savn! Ønsker for en ny må være at den er enkel å holde ren, kolben er av glass, knuser is og rommer mer en 0,5 l.
 13. Dyner! Nye dyner står høyt oppe på listen min da jeg ikke kan minnes å ha kjøpt noen ny dyne noen gang, kun fått med meg hjemmenfra.
 14. Karaffel sett, dette er så nydelig!

Ellers må det nevnes at personlige gaver og tid sammen med de jeg er glad i alltid vil settes høyere enn alle materialistiske gaver. Lunsjdate, en bytur, weekendtur o.l er for meg de beste gavene. Vel, det var min «liste». Tenk dere, i morgen er det bare 1 uke igjen til selveste julaften! Håper dere har funnet julero og ikke stresser for mye den siste uken. Ha en fin søndagskveld videre og en fin start på uken i morgen. Klem

Beate

 

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.