Skip to content

Endelig er du her!

Posted in Hverdagsliv

Jeg er over gjennomsnittet glad i desember og synes ventetiden frem til julaften er desidert finest. Etter at jeg ble mor har desember blitt enda mer magisk og fin ♥ Å få ta del i barnas glede, mye tid sammen med dem og den magiske stemningen som hører til, det er så fint! Denne måneden er det derfor ekstra mye å glede seg over og under kommer punkter for hva jeg gleder meg mest til med desember:

 • Pynte til jul
  Det starter smått i dag. Når adventsstaken kommer opp i dag syns jeg det blir finest om noe mer julepynt slår følge. Årets adventsstake er ny og hjemmelaget, viser dere den snart!
 • Pepperkake bake overnatting
  Dette skjer alltid 1 helg i advent og det er i DAG ♥ Alle jeg er tante til som er over 3 år får komme her på overnatting og pepperkakebaking!
 • Lukten av juletreet
  Vi kjøper enda ekte juletre og jeg syns det er noe magisk med lukten som kommer i hus. Vi kjøper juletre uken før jul og tar det inn i hus noen dager før jul. Neste år vurderer jeg å investere i et høyt plastikktre da jeg tror det vil skinne så fint i hallen vår, vi får se.
 • All glede og spenning bak dagens luke
  I helgene åpnes dagens luke på morgningen og i hverdagen etter middag. Det er helt bevisst slik at vi alle kan få glede av kalenderen. I dag stod derfor alle opp for å se Felix åpne aller første luke ♥
 • Julekongen
  Selv vil nok ingenting slå Snøfall juleserie for meg men Julekongen er fin den og. Det viktigaste er uten tvil å se den sammen med barna!
 • Konsert med Hilde Selvikvåg
  Jeg har lenge hatt lyst å gå på hennes konsert da jeg syns hun er vanvittig dyktig! Det skal blir så fint!
 • Juleforening
  Årets juleforening blir her hjemme og det gleder jeg meg til.
 • Snø
  Det er alltid lov å håpe på en hvit jul?
 • Julekveldsmat
  Hvert år inviterer jeg de aller nærmeste til julekveldsmat noen dager før jul. Det er en tradisjon jeg har hatt i snart 10 år tror jeg? Heldige meg som har så flotte bestevenner ♥
 • Bake til jul
  Mine favoritt slag er: pepperkaker, kakemenn, fingerkrem, peppernøtter og vepsebol. Skulle jeg valgt 1 sort må det bli peppernøtter.
 • Dele ut årets julekort
  De kommer i posten om ikke lenge og jeg gleder meg til å dele dem ut. Målet er alltid å gi dem personlig fremfor å legge dem i postkassen bare.
 • Pakke inn julegaver
  Helt bevisst takker jeg nei til innpakning i butikken og gleder meg til å kunne gjøre det på egenhånd. Da er jeg i en egen verden og koser meg så mye at tiden står litt stille rett å slett. Da tenker jeg på den som skal motta gaven og pynter gaven med litt magi.
 • Unngå kaotiske kjøpesenter og søndagsåpent
  Heldigvis er jeg ferdig med årets julegaver. Jeg kan dermed slippe overfylte kjøpesenter nå i tiden fremover og ikke minst unngå søndagsåpent.
 • Jule avslutninger i fleng! 
  Personlig blir det litt mye juleavslutninger. Men jeg vet at Felix gleder seg til blant annet juleavslutningen med turnen og da får det en annen glede for meg også. Vi har juleavslutning på Lørdagstoddlerne i Loen den 8 desember og det er jo hyggelig å glede barna ♥
 • Dekke flotte bord
  All finservice er pakket ned for lenge siden – jeg trodde vi skulle feire jul i nytt hus tidlig i år. Jeg pakker derfor ikke opp service igjen men gjør det beste utav det hverdags serviset som vi har i hus. Å dekke bord er noe jeg virkelig liker!
 • Stresse ned og nyte den magiske tiden
  Dette har jeg blitt flinkere til for hvert år. Det er så viktig å ikke stresse seg gjennom alt men prøve å nyte tiden vi nå går inn i.
 • Feire jule sammen med min familie
  Årets julaften blir her hjemme med min familie. Jeg skal først på jobb til klokken er 15.00 men det tenker jeg går helt fint. Mor hjelper meg med å koke pinnekjøttet hjemme og det meste kan jeg forberede dagen før.
 • Glede meg til tur i romjulen
  I år får ungene en tur bort i romjulen som jeg virkelig ser frem ti! (hemmelig ♥)
 • Feire nyttår sammen med gode venner
  Årets siste dag feires med gode venner her hjemme hos oss. Vi er 3 familier som feirer nyttår sammen og har det utrolig kjekt sammen!

Ha en nydelig 1. desember dere!

Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.