Skip to content

Fredag og frihelg!

Posted in Hverdagsliv, and Stilen min

Det er fredag og jeg ser nå frem til en frihelg, det skal bli så godt. Ukene har i det siste vært unormalt hektiske og jeg føler daglig på å ikke strekke til på alle områder. I tillegg har jeg fått erfare hvor vanskelige det er å kombinere mitt yrke som sykepleier med husbygging når det gjelder kontakt med ulike yrkesgrupper. Det er mange telefoner om dagen og da jeg ikke har et yrke som egner seg til å være tilgjengelig på mobil blir det noe stressende. Men nok om det, nå ser jeg frem til en fri helg!

Helgens planer er ulike aktiviteter som ungene får i kalenderen i tillegg til at vi skal ut med et vennepar på lørdagskvelden, det gleder jeg meg nok mest til! God mat, kle seg opp, litt godt i glasset og gode venner = perfekt kveld for oss.

Her om dagen slang jeg på meg noe annet en arbeidsklær og joggisen og slikt blir det knipset et par bilder av:

Fredagen tilbringes med god samvittighet på sofaen og det jeg gleder meg til mest av alt i helgen må være å ikke ha på vekkeklokke hverken lørdag eller søndag, det skjer nesten aldri. Ville bare innom for å ønske deg en fin start på helgen.

Beate

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.