Skip to content

Juledekket bord

Posted in Interiør, and Jul

Torsdag hadde jeg mine aller næreste venninner på julekvelds mat. En tradisjon jeg startet for veldig mange år siden. Det startet med at jeg inviterte til juleverksted men fokus har alltid vært det samme: være sammen. Mine venner er min selvvalgte familie og de står meg veldig nært. Det faller meg helt naturlig å invitere de hjem like før jul for å roe ned, være sammen og skape nye minner. Med årene har det blitt tradisjon at jeg lager kveldsmat og står for pakke lek. Sistnevnte er blitt et høydepunkt! ♥

Jeg hadde fri på torsdag og bestemte meg for å nytte dagen fra morgenen av. Jeg hentet inn klaffer og stoler fra boden og lagte bordet om til langbord. Utrolig hvor mange gjester jeg får rundt dette bordet, det vil jeg nok savne når vi flytter. Uansett. Da bordet var ferdig fikk det på seg en hvit duk før jeg startet å planlegge bord dekkingen. For meg er det viktig å bruke det jeg har i hus fra før eller noe jeg finner ute i naturen.

Avkapp fra juletre får du gratis hos en hver selger, de fikk jeg med når vi kjøpte juletreet tidligere i uken. De ble grunn basen som jeg la nedover hele bordet før jeg sprayet dem med hvit snø spray. Deretter ble det gull kuler, gull stjerner og små brune vaser som ble tilført. Jeg gikk ut for å klippe av kongle greiner som fikk stå oppi vasene.

Til å dekke med har jeg kun det vanlige hvite servise fra IKEA som vi bruker til hverdags. Alt av fin service er pakket bort og klar for flytting. De hvite tallerknene valgte jeg å dekorere med grønt og gull. Slik ble slutt resultatet:

Bordet blir stående til julaften og jeg bruker dekkingen over her som et utgangspunkt for selve julekvelden som skal holdes her i Rosksletta for aller siste gang ♥

Nyt resten av helgen og lille julaften i morgen. Tenk at i morgen kan vi si: » I morgen er det endelig JUL!».

Klem

Beate

 

2 Comments

 1. Anne Dagny
  Anne Dagny

  En riktig god jul Beate 💫🤩

  24. desember 2018
  |Reply
  • Takk Kjære Anne Dagny 🙂 Klem!

   30. desember 2018
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.