Skip to content

Riktig God Jul!

Posted in Hverdagsliv, and Jul

Det er selveste julaften og det er noe magisk over hele dagen selv uten snø. Jeg starter dagen med å jobbe frem til kl 15.00 og det kjennes helt i orden. Etter jobb er det hjem for å gjøre siste forberedelser før gjestene kommer. Julekvelden feires her hjemme med pinnekjøtt!

Dagens sterkeste anbefaling i dag må være å logge av, nyte hvert minutt av dagen og være sammen med de du er glad i! Jeg vil med dette ønske deg som leser en riktig fin jul! Vi skrives før det blir et helt nytt år ♥

GOD JUL KJÆRE!

Klem

Beate

 

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.