Skip to content

Tilbakeblikk på litt av et år: 2018

Posted in Hverdagsliv

I dag er siste dag av dette året som har vært et ganske uvanlig år for oss vil jeg si. Jeg har tidligere hatt glede av å lage disse års oppsummerings innleggene på bloggen og hadde lyst til å gjøre et i år og. Her kommer måned for måned kort oppsummert:

Januar: 
Vi startet året med hyggelig julebord hos Ole Tobias med gjengen. Felix ble 4 år som vi feiret i 2 omganger. Hus relatert var det gamle huset borte og de startet med å sette opp forskalingen.


Februar: 
Grunnmuren til huset ble støypt. Det ble ingen vinterferie på oss, men vi fikk til en helg på hytten. Jeg hadde nok et møte med Sigdal Kjøkken og vårt kjøkken ble i grove trekk bestemt. Felix gikk på ski for første gang.


Mars: 
Husker at den måneden var hektisk og at Franki var mye bortreist som håndballtrener. Det ble ikke full påskeferie men 4 hele dager på hytten som gjorde veldig godt.


April:
Det skjedde stor fremgang i huset denne måneden. Franki var ferdig som håndballtrener og vi kunne fokusere enda mer på husbyggingen. Vi fikk en nydelig vår og det ble mer fart på kamera mitt ser jeg.
Mai:
Flexi Bygg startet å reise huset vårt og jeg husker hvor imponert jeg var over hvor mye som skjedde hver dag i den tiden. Det føltes som at huset stod oppreist på noen få dager! Det var nydelig sommervær og jeg kunne ha både bursdagen min og forlover middagen ute i hagen! Vi feiret 17 mai med familie og venner.


Juni:
Vi kom godt i gang med å kle huset utvendig og startet å isolere innvendig. Franki ble 40 år uten en eneste feiring. Jeg var i Oslo i anledning Hege sitt utdrikningslag.

Juli:
Vi hadde ferie hele juli og startet med 1 uke i Spania alle 4. De 3 siste ukene var basen til meg og ungene på hytten mens Franki var hjemme å jobbet i huset. Vi hadde FANTASTISK sommer på hytta og været var helt fantastisk! Vi badet hver eneste dag! Vi var i klatre parken sammen med gode venner. Jeg avsluttet ferien tidligere enn planlagt for å starte på mitt male maraton: Male huset utvendig.

August: 
Jeg malte mye. Bloggen ble 3 år. Lykke ble 8 år. Vi var i nydelig bryllup til Hege og Halvor. Huset vårt i Rosksletta ble lagt ut for salg og vi hadde visning. Jeg arrengerte et spontant men vellykket garasjesalg.


September:
Jeg husker at denne måneden var ekstrem hektisk som kom i hovedsak av at jeg ikke følte jeg strakk til noen steder. Flere hus aktører kom inn i bildet og la mer press på meg og alle valg som skulle tas. Vi var i Dyreparken sammen med gode venner. Huset vårt ble solgt 12 september!


Oktober: 
Jeg hadde høstferie fra jobben min for å ta meg av husbyggingen og alle valg som skulle tas. Felix var i barnehagen og Lykke var på håndballskole hver dag. Jeg jobbet knall hardt den uken og fikk unnagjort mye hus relatert. Flere gulv ble bestemt. Fliser til bad ble bestemt. Innredning til bad ble bestemt. Farger i hele huset ble bestemt. Jeg husker at høstferien gjorde meg veldig godt selv om det var alt annet enn fri. I oktober fikk jeg også hyggelig besøk av Jærbladet som laget en reportasje fra huset.
November:
Etter en hektisk høst var det vell bare spørsmål om tid når kroppen skulle kjenne det. Jeg startet november med å ligge syk i 4 hele dager. Husmessig var rørlegger og elektriker i full sving og maleren startet også innvendig i november. Jeg fikk sikret meg flere gode kupp på Black Friday. I slutten av november koste jeg meg med årets julekalender til barna.Desember: 
1 desember startet med pepperkake overnatting som er tidenes fineste tradisjon! Anbefales til alle dere der ute. Desember var fin på flere måter men mest gjennom gleden ventetiden sammen med barna. Begge bad på loftet ble fliselagt. Vi startet å plate i kjelleren og maleren ble ferdig på loftet. Jeg var på fin konsert med Anne Dagny. Jeg arrengerte julekveldsmat for jentene. Julen feiret vi sammen med min familie her hjemme. Vi var i Oslo for å være med på gullfesten til G20! Nyttår feires sammen med gode venner her hjemme ♥


2018 har vært litt av et år. Men et virkelig flott år. Et år jeg kommer til å huske i lang tid. Jeg er veldig fornøyd med hvordan vi har klart å balansere behov og ønsker i året som har gått og er mange erfaringer rikere. Nå gleder jeg meg til en kveld sammen med gode venner før vi tar fatt på 2019. Takk til deg som leser for at du ønsker å følge hverdagen min/vår. Håper du får en flott feiring i kveld og alle gode ønsker for 2019!

GODT NYTTÅR!

Beate

2 Comments

  1. Randi Skumsvoll
    Randi Skumsvoll

    Godt nyttår Beate🎉

    31. desember 2018
    |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.