Skip to content

Uke 48

Posted in Hverdagsliv

Ukens opptur:
At Desember endelig er her ♥ På jobb teller jeg alltid ned til julaften når det er 100 dager igjen. Det var så fint å kunne skrive at det kun var 23 dager igjen, tiden fra 100 til 23 har som vanlig gått usedvanlig fort!

Ukens nedtur:
Da jeg trodde jeg kunne si «Bestill» på gulvet ble jeg oppmerksom på at gulvet var hvitoljet og at mannen i huset ikke er begeistret for oljet gulv pga vedlikeholdet som følger med. Dermed jobbes det videre med å finne gulv, men jeg tror jeg har det nå.

Ukens høydepunkt:
Spenningen og gleden gjennom barna på grunn av pakkekalenderen. Det er noe helt magisk med denne tiden vi er inne i!

Ukens treninger:
Mandag: Fri
Tirsdag: Slynge
Onsdag: Fri/Jobb i huset
Torsdag: Fri
Fredag: Løp
Lørdag: Fri
Søndag: Fri
Forrige fant jeg ikke rom eller overskudd til mer trening og det skal nevnes at det merkes. Jeg hadde mindre energi og har ikke vanskeligheter og se tydelig sammenheng med treningen. Derfor har jeg tenkt å prioritere bedre denne uken slik at jeg får mer trening som fører til mer overskudd!

Ukens lunsj:
Forrige uke hadde jeg lunsjdate med meg selv på Joe da jeg var innover for husærend. Ellers hadde jeg ingen lunsjdater.

Ukens fineste dag: 
1 desember var veldig magisk. Jeg hadde fri fra jobb for å kunne nyte dagen som startet med ungene og pynting av jul her hjemme. Julestemningen kom raskt. Klokken 15.00 fikk vi storinnrykk av alle ungene som kom på overnatting og det var en vellykket dag på alle vis!

Ukens gode hjelpere: 
Stor takk til Franki og Sverre som hjalp meg med årets adventsstake. Eller må mødrene våres nevnes hver uke som hjelper til med barna. Må nevne Nathalie også som var til utrolig god hjelp i helgen med alle ungene på overnatting.

Ukens skryt:
Kiwi Nærbø er opptatt av oss som kunder. Min store favoritt Yogurt Tine Fyldig Vanilje har gått ut av sortimentet til Kiwi tidligere i høst. Da jeg fortalte Elin på Kiwi at de fortsatt hadde den på andre butikker var hun så grei å tok den inn igjen. Det kaller jeg god service!
Jeg må også få trekke frem at jeg har fått veldig god hjelp fra Torgeir og Kjetil på Parkett og Gulv med alle tusen spørsmål jeg har hatt om gulv! Liker at folk er behjelpelige når jeg egentlig er helt uviten på området. Gulv er ikke bare gulv, det er mye mer komplisert enn som så.

Ukens husoppdatering: 
Det er god gang nede i kjelleren og de jobber på for å få den klar til gipsing. Murer har vært innom og kommer tilbake i morgen for å starte forarbeidet til flislegging. I morgen kommer også en som skal isolere taket på loftet. Så ja ting går sakte men sikkert fremover ♥ Da vi hadde 1 desember her i helgen gikk det opp for meg at det er bare 3 måneder til vi kan begynne å tenke på innflytting. Satser på å kunne flytte inn i midten av februar dersom det lar seg gjøre.

Ukens cravings: 
Pepperkaker! Lukten av pepperkaker sitter virkelig i husets vegger her hjemme og det er så fint!

Ukens blogg gøy:
Veldig kjekt å få så mange tilbakemeldinger på årets adventsstake! Tusentakk! Det hadde vært veldig kjekt å kunne inspirere dere med enda mer jule DIY og generelt all DIY, men alt til sin tid. Om jeg får anledning så deler jeg selvfølgelig med dere.

Ukens antrekk:
Øre varmeren til Lykke fikk være med på bilde, da ble hun stolt kan du vite ♥

Min uke har startet med fridag etter arbeidshelg. Jeg hadde en rolig morgen her hjemme etterfulgt av en løpetur. Gro var innom en kjapp tur i døren før jeg dro videre på lunsjdate med Anne Dagny. Etter lunsj måtte jeg innom svigerfar for å bestemme ytterdør og diskutere alternativ til terrasse bord. Videre rakk jeg innom Nye Loen og Kiwi Nærbø for forberedelser til Lørdagstoddlerne som skal ha juleavslutning nå førstkommende lørdag. Vi hadde Stian på middag før lekser og besøk av venner stod for tur. En fin fri mandag og god start på uken. Jeg føler endelig jeg har kommet ajour med søvnen etter forrige helgs nattevakt, det satt lenge i. God mandagskveld videre!

Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.