Skip to content

Uke 49

Posted in Hverdagsliv

Ukens opptur:
Å kjenne på de fine hverdags øyeblikkene som er nesten litt magiske i desember!

Ukens nedtur:
Å gå et steg frem og to tilbake når det gjelder gulv i huset.

Ukens høydepunkt:
Det må uten tvil være Nærbø sin seier over Elverum! Til dere som ikke tok turen: Dere kan virkelig angre og bør snarlig ta turen ned i Nye Loen. Virkelig!

Ukens lunsj:
Forrige uke var jeg og Anne Dagny på lunsj date på Bryne, ingen ringere plass enn Kjøkkenet!

Ukens treninger:
Mandag: Løp
Tirsdag: Slynge
Onsdag: Løp
Torsdag: Løp
Fredag: Fri
Lørdag: Fri
Søndag: Fri

Ukens skryt:
Randi Reime fra Partner Tre har vært til stor hjelp når det gjelder valg av gulv, tusen takk!

Ukens konsert:
Jeg og Anne Dagny var på Hilde Selvikvåg konsert på fredag, den var så fin! Hilde var så jordnær og fin i tillegg til helt utrolig flott sangstemme.

Ukens kjøp:
Min iPhone 5 har jeg hatt i snart 4 år og den har virkelig gjort sitt. Nå i det siste har den begynt å skru seg av uten at jeg er tom for strøm. Dette kan jeg ikke leve med og har derfor kjøpt meg ny. Jeg kjøpte en Nesten Ny mobil fra One Call og er så fornøyd! Da jeg fikk den i posten kort tid etterpå kunne en ikke se at den hadde vært litt brukt. Billig og smart!
Jeg kjøpte meg også et nytt juletre fra DFU i forrige uke som Janne var så snill å ta med hjem til meg!

Ukens fortvilelse:
Jeg har for lenge siden ønsket meg flyte gulv oppe på rommene til ungene. Jeg var i kontakt med en gulvlegger tidligere i år for å høre ca pris og om det i det hele tatt var mulig å få til det jeg hadde sett for meg. Jeg fikk til svar at de kunne flyte gulvet jeg var på jakt etter til ca 800 kr per m2. Jeg kontaktet dem igjen i forrige uke for å få tilbudet skriftlig på mail da det alltid lønner seg. Sjokkert og fortvilet over at de da hadde satt prisen til 1800 per m2!! Hva skjedde der liksom? Ikke aktuelt! Nå er jeg derfor tilbake til start igjen på loftet, er det mulig ♥

Ukens ser frem til:
Førstkommende lørdag har jeg en date med Catrine som jeg ser sånn frem til!

Ukens to do: 
Innen uken har jeg et mål om å få levert ut alle julekortene. Målet er alltid å levere flest mulig personlig fremfor i postkassen selv om det aldri går til absolutt alle.

Ukens familieshow:
Fredag var jeg og ungene på Annie forestilling i Storstova på Bryne. For noen dyktige folk som står bak forestillingen, jeg kosa meg sånn!

Ukens hus oppdatering: 
Franki har holdt på litt ute i forrige uke, garasjen er mer kledd nå f.eks. Vi venter på ytterdørene før all kledning kan ferdigstilles 100%. Ellers har de hatt flyte masse på gulvet i kjelleren. Murer er godt i gang å klar til å legge flisene nå. Maler fortsetter den store sparkel oppgaven han har foran seg. Jeg jobber enda med tidenes store valg: gulv! Ellers skal jeg innover i morgen for å sette kjøkkenet i bestilling. Nå brenner det også med å finne høyde på trappen før den må settes i bestilling.

Ukens uego:
På lørdag hadde vi juleavslutning for Lørdagstoddlerne. I forbindelse med besøk av nissen gav vi 10.000kr til Nærbø Idrettslag. Pengene ønsker vi skal gå til minifotball og minihåndball da det føles mest naturlig for oss som har med de aller minste å gjøre. Føles fint å gi tilbake til idrettslaget ♥

Ukens familieaktivitet: 
Søndagene har blitt en favoritt dag her hjemme pga da er vi endelig sammen alle 4. Denne søndagen var vi på bowling sammen med gode venner før vi var på storkamp i Loen!

Ukens film:
A STAR IS BORN! Endelig fikk jeg sett den. Den har gått på kino nå en stund og jeg fikk endelig sett den. Dersom du ikke har sett den er dette en film du MÅ se. Den gav sånn inntrykk og var virkelig bra på alle måter.

Ukens antrekk:
Det ble ikke tatt noen bilder i forrige uke. Enten var det for surt vær eller mangel på fotograf, haha!

Håper du har hatt en fin start på en ny uke! Tenk at i dag er det kun 2 uker til selveste julaften! Det gikk opp for meg akkurat nå i det øyeblikket jeg skrev det. Jeg fikk nettopp spørsmål om jeg var klar til jul og sannheten er vell den at jeg ikke har så mye rom for å tenke på jul i år. Nå er det mye hus relatert som opptar topplokket og det er helt fint for jul blir det også i år ♥ Jeg startet dagen med jobb og har hatt juleverksted her i ettermiddag med ungene. Nå er det kveldsrutiner (legging og klesvask) som står for tur før jeg skal ut å gå tur med Catrine etter kl. 21.00. Franki kommer hjem rundt den tiden og jeg setter sånn pris på at mine venninner tar hensyn til dette. Vi skal ut å gå med julekort, en fin greie vi startet med i fjor. Alt som er gjort mer enn 1 gang kan vell kalles en tradisjon? Jeg er veldig glad i å gå rundt med julekort, det er mye hyggeligere og mindre stressende faktisk. Å gå med Catrine er i tillegg sosialt og veldig hyggelig. Fin tradisjon. Håper uken din har startet bra og at du har det fint.

Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.