Skip to content

10 ting jeg ønsker å gjøre i Januar

Posted in Ukategorisert

 1. Hente meg inn etter en hektisk periode
  Julen har vært veldig hektisk for meg og det handler utelukkende om at jeg har jobbet hver eneste dag uten om de 3 dagene vi var i Oslo i tillegg til alt ekstra som er i julen. Det har vært lite rom for å hente seg inn og det har jeg heldigvis brukt denne helgen på. Nå føler jeg meg uthvilt og klar for ny uke i morgen.
 2. Prioritere kostholdet bedre
  De fleste føler nok for mindre søtt og fet mat når januar kommer, det er jeg ikke alene om. Likevel handler det også om at når hverdagen er så hektisk så tyr en lettere til enklere løsninger. Dersom en er litt bevisst, planlegger godt og sikrer at kjøleskapet er fullt opp med bra mat for kroppen er det lettere å lykkast med et bra kosthold.
 3. Fortsette å prioritere trening 
  De ukene jeg får til 4-5 økter har jeg hatt mer energi å gå på. Derfor kjenner jeg på kroppen og ikke minst sinnet mitt at trening vil bli prioritert selv om vi fremdeles har en hektisk tid foran oss.
 4. Være litt mer sosial 
  År 2018 har jeg bevisst nedprioritert enkelte sosiale tilstelninger og det handler rett å slett med at en ikke kan få med seg alt. Jeg har heller ikke samvittighet til å ha barnevakt for ungene hele tiden, vi har i utgangspunktet mye barnevakt på grunn av at turnusyrket mitt skal kombineres med husbygging. Det har også vært viktig for meg å roe ned når jeg har hatt anledning. Nå i januar er vi invitert til 2 ulike tilstelninger og det er lett for meg å tenke at vi bør kanskje bare prioritere 1 av delene pga omstendighetene vi er i, jeg har lett for å være fornuftig. Likevel slår det meg at vi må leve, være sosiale sammen med vennene våre og tillate oss å senke skuldrene. Så ja, mer fest og moro skal bli digg!
 5. Lunsjdater
  Et must i livet!
 6. Feire Felix som blir 5 år
  Det telles ned. 22 januar er dagen! Tema, kake og invitasjoner er sendt ut av gutten selv som ikke kan vente med å bli en hel hånd ♥
 7. Foredrag om rus
  Torsdag 10 jan skal det være ny samling på Varhaug hvor tema er rus og ungdom. DET gleder jeg meg veldig til!
 8. Starte Lørdags toddlerne igjen 
  Vi starter lek og moro igjen lørdag 19 januar for de av dere som har gleden av å vite det.
 9. Prioritere etter verdiene mine
  Ungene, Franki, familien og venner kommer først. Så om ikke bloggen blir oppdatert på flere dager er det kun fordi det må prioriteres bort dessverre.
 10. Koble meg selv på igjen når det gjelder huset
  I julen har jeg koblet helt av! Jeg har ikke tenkt på huset og det har gjort meg veldig godt. Nå derimot kribler det i fingere til å startet igjen. Jeg var nede i huset i går sammen med Cathrine og det tar virkelig form dere! Nå må jeg se til å få gang på flere prosjekter igjen. Først ut står tegning av vaskerom, walk in closet og en veggdeler som skal stå i stuen. Deretter må jeg ta en ny vurdering på en farge jeg hadde planlagt på kjøkkenet etter at jeg har endret benkeplate. Benkeplaten ble endret på grunn av at gulvet ble endret. Deretter må jeg se til å bestemme meg for lamper som skal henge over spisebord og over kjøkken øy. Speil på 100 cm må jeg kjøpe meg. Og vi burde virkelig nytte salget som er nå men det er sånn styr med salg. Ny seng må vi kjøpe. De har også 25 % på tredemøllen jeg vil ha, burde jo kjøpt den nå. Heldigvis kjenner jeg på at dette er lystbetont og gøy. Og ikke minst hvor heldige vi er som få bygge vårt nye hjem. Det er bare 8 uker til vi ikke bor i Rosksletta lenger!

Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.