Skip to content

Felix 5 år!

Posted in Hverdagsliv

Endelig er du 5 år! Denne dagen har du ventet og ventet på. Du har telt ned siden lenge før jul og endelig er dagen her. For 5 år siden ble vi foreldre til en fantastisk flott gutt som vi elsker like høyt som din søster!

Du er aktiv, raus, omtenksom, energisk, sta, glad, sosial, sterk, klok og moden. Du er en gutt som har mange jern i ilden og jeg kjenner meg veldig igjen i flere av dine personlighetstrekk. Du står opp for deg selv på en fin måte og du er ikke redd for å si hva du mener.

Vi er utrulig glad i deg og hver dag sammen med deg er et eventyr. Du byr på deg selv og du gir av deg selv. Her kommer noen bilder fra vår store gutt som endelig er 5 år i dag:

Paw Patrol og fotball er store favoritter hos deg. Pokemon og Dragerytteren er du også veldig interessert i . Du ville aller helst foretrukket å hatt venner på besøk hver eneste dag. I dag skal du ha vennene dine på besøk i anledning gutteselskap. Dette har du Felix planlagt og gledet deg til veldig lenge. Jeg er sikker på at vennene dine føler seg veldig velkommen til deg, du har en veldig fin evne til å ta deg av de du er glad i!

Jeg unner deg en helt fantastisk bursdag. Dagen skal bli som du ønsker: Bli vekket på sengen kl 06.00 med gave før du skal få feire bursdagen i barnehagen. Ettermiddagen blir selskap hjemme og jeg tror ganske sikkert at du kommer til å legge deg på kvelden med et stort smil om munnen.

Tenk at min vesle gutt er allerede 5 år. En hel hånd. Vit at Mamma er så uendelig glad i deg og vil deg alt godt for bursdagen og i alle dager som kommer etter det også. Jeg er kjempe stolt av deg og er heldig som får lov å være sammen med deg hver dag. Gratulerer med dagen gode Felix!

Kjempeglad i deg!

Mamma

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.