Skip to content

Forsinket uke 2

Posted in Hverdagsliv

Ukens opptur:
Jeg har en arbeidsgiver og en stor flokk med nydelige kolleger som virkelig forstår og legger til rette for meg i denne perioden. Jeg hadde arbeidshelg i forrige uke og kort tid før helgen fikk jeg avspasere fredagskvelden for å slippe barnevakt. Det sitter litt langt inne å be om barnevakt på en fredagskveld og prøver å bytte bort så langt det lar seg gjør. Takknemlig for å jobbe på Klokkarhagen!

Ukens nedtur:
Felix har blitt syk i helgen og er fortsatt syk. Høy feber og virus foreløpig, mens spørs om det ikke går over i en bakteriell infeksjon slik det pleier å gjøre med han. Stakkers lille tapre Felix ♥

Ukens høydepunkt:
Det må nok bli foredraget om Rus og Ungdom som var i Varhaugs hallen på torsdag! Utrolig bra!

Ukens følelsesladet kveld:
Det må bli foredraget og Rus og Ungdom. Jeg var der sammen med 2 gode venninner og vi gråt og gråt slik som nok resten av de oppmøtte. Det var utrolig sterkt og jeg er så imponert over ekteparet som finner styrken til å reise rundt å holde foredrag om et så ufattelig viktig tema! Om du ikke fikk med deg foredraget: kast deg rundt dersom det kommer en ny anledning. Visst ikke, snakk med noen som var på foredraget!

Ukens treninger:
Forrige uke bar preg av tretthet og at jeg kjente kroppen var sliten. Den gikk litt tom og jeg klarte ikke å finne nok overskudd til trening. Det ble derfor en slynge økt på tirsdag og en slynge økt på lørdagskveld.

Ukens service yter:
Janne er ansatt hos DFU møbelbutikk på Sandnes og hvilken service den dama yter! Hyggelig, imøtekommende, ærlig og dyktig. Anbefales om du er på jakt etter nye møbler, lamper eller øvrig interiør ♥

Ukens gode følelse: 
Å kjenne takknemligheten over å ha mange flotte mennesker i livet mitt.

Ukens hus oppdatering:
Maler er i full sving i kjelleren og nå er nesten hele kjelleren og ferdig malt!!
Murer har gjort seg ferdig med begge badene i 2 etg, nå venter vi på rørlegger som skal koble på toalett o.l. Elektriker er i gang med å feste stikk kontakter og forhåpentligvis snart lamper! Fra neste uke av vil det skje mye, da kommer dører og et gulv på plass. Ellers hadde jeg møte med Bente og fikk henne med i noen avgjørelser hvor det var godt å ha en sperrings partner. Jeg var også ute i forrige uke å fant ny seng, den er rosa ♥ Jeg har smått sett på ny sofa, men ikke bestemt meg. Kommet noe lenger når det gjelder lamper, tror jeg har funnet veldig fin kombinasjon på kjøkkenet nå. Franki har fått på noen plater utvendig som er mellom vinduer, det ble veldig bra!

Ukens kjøp:
Jeg kjøpte lampe som vi skal ha over spisebordet på kjøkkenet. Jeg kjøpte også 2 vegg lamper som skal være på en vegg i stuen.

Ukens velvære:
I forrige uke var jeg endelig hos frisøren min igjen. Alltid en god stund hos Reidun Anette med gode samtaler og mange verdensproblem løst!

Ukens lunsj:
Forrige uke hadde jeg og Maya lunsj på kjøkkenet som var veldig fin! Ellers hadde jeg meg en lunsj på Joe på fredag mens jeg var ute på ærend.

Ukens sjokkerende pris:
Jeg har startet prosess med ny sofa. Vi skal ha 2 sofa grupper i det nye huset, den ene skal vi ta med fra her vi bor nå og den som skal være i TV stue delen skal vi ha ny. Vi skal gå for en lys rosa eller nude farge sofa og jeg fant en på Bolia som var aldeles nydelig. Siden de har hatt kampanje nå på 50 % på modul sofaer var jeg optimistisk når jeg gikk inn. Jeg fikk god hjelp som alltid og vi beste moduler og stoff. Damen som hjalp meg skulle sette dette opp som et tilbud å sende på mail slik jeg slapp å vente. Da jeg åpnet mailen fikk jeg sjokk: 71000kr for en sofa på halv pris. Det vil si at den egentlig koster 140 000 kr. Hvem betaler så mye for en sofa? Det blir ikke den sofaen for å si det slik.

Ukens gode hjelpere:
Vi har og er enda heldige som har venner og familie som stiller opp uke etter uke. Forrige uke var både mor og svigermor barnevakt nok en gang, tusen takk. Vil også trekke frem bror min Espen og kjæresten som stilte opp å hadde ungene på lørdag mens jeg var på jobb.

Ukens antrekk:

Håper uken deres har startet fint og at du er frisk å rask. Selv er jeg litt forkjøla men satser på å riste det av meg før det tar ordentlig tak. God tirsdagskveld videre ♥

Beate

 

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.