Skip to content

Paw Patrol Bursdag til 5 åringen

Posted in Barnerom, Hverdagsliv, and Interiør

Da ungene mine var helt små valgte jeg ofte tema for bursdagen deres utifra hva de interesserte seg for. Slik er det enda men hovedforskjellen er at barna velger tema og kake helt på egenhånd. Det har liksom blitt en stor greie og en stor del av å glede seg frem til bursdagen. Felix var veldig tydelig på at i år måtte det bli Paw Patrol som ble tema og han fant selv bilde av en kake på google som han ville ha og da ble det slik. Heldigvis kan Kristina trylle frem hvilken som helst kake, jeg sender henne bare bilde og ønsker. Brukt henne i flere år og er veldig fornøyd med henne! Ingen reklame men bare en anbefaling fra meg til deg. Du finner siden hennes  her.

SÅ fin! Og til dere som er skeptisk til slike flotte kaker når det kommer til smak: denne er både saftig og god. Akkurat det blå laget rundt kaken blir ofte for søtt eller rar konsistens men det er ingen sak å la det ligge igjen på tallerken om det blir tilfelle. Felix var så stolt over kaken som han hadde valgt helt selv. Lykke var mektig imponert og måtte si hele 3 ganger etter hverandre hvor flott kaken var og hvor vanskelig det såg ut å lage en slik kake.

Bordet ble dekket i forkant da jeg skulle på jobb før selskapet. Blå voksduk har jeg hatt i flere år, kjøp på Stoff og Stil. Den passet perfekt til tema. Tallerkener, kopper og servietter fant jeg på Nille. Ellers pynter jeg med leker på bordet! Slik ble Paw Patrol bordet:

Takk for alle fine gratulasjoner til Felix. Nå er han endelig 5 år ♥

Ha en fin torsdagskveld videre!

Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.