Skip to content

Uke 3

Posted in Hverdagsliv

Ukens opptur:
Utrulig kjekt å kjøre nytt slynge program i forrige uke. Det er alltid en god følelse å kunne «levere» i jobben sin. Å lage hyppigere program er et ønske men ikke gjennomførbart i hverdagen min akkurat nå. Men kjekt å kjøre kjekt, hardt og nytt program!

Ukens nedtur:
Stakkers lille Felix var syk hele forrige uke. Den største nedturen for han var å måtte utsette gutte selskapet som vi etter planen skulle hatt på lørdag men som nå vil bli i morgen i stedet.

Ukens høydepunkt:
Å få en frisk unge. Han var i barnehagen i dag og er så og si 100% seg selv igjen. Håper det er lenge til neste gang ♥

Ukens stolthets følelse:
Ikke nok med at han var full i feber og virus så måtte Felix til tannlegen i tillegg i forrige uke. Han fikk en tannbyll som vi ønskte å sjekke opp for å utelukke noe alvorlig. Det viste seg at den ene fremtanna var slått død uten at vi eller Felix kjenner til det. Tanna måtte trekkes og vesle gutten satt helt fint uten en eneste lyd. Stolt og imponert over han!

Ukens treninger:
Forrige uke bar preg av sykdom og pass av sykt barn. Jeg klarte ikke å finne overskudd til å være kreativ selv om jeg absolutt kunne fått mer utav uken rent treningsmessig. Det ble en slynge økt på tirsdagen og en løpetur på søndagskvelden. Gud nå savner jeg tredemølle i hus!

Ukens lunsjdate:
Det ble ingen lunsj i forrige uke.

Ukens kjøp:
Forrige uke var jeg innom Skeidar etter et møte med trapp leverandøren vår. Jeg slo til å kjøpte en helt nydelig sofa, gleder meg til å få den i hus!

Ukens hus oppdatering:
Trapp er satt i produksjon. Vannbåren varme røyr er lagt. Maler står på hovedsakelig i kjeller for å bli ferdig der. Gutta har jobbet en del ute for å få ferdig ting som er uferdige. Elektriker har fått på plass flere stikk kontakter og faktisk også noen lamper!! Denne uken kommer ytterdører og det skal bli godt å endelig få gjort ferdig områdene rundt dørene både ut og innvendig.

Ukens vert:
Jeg må få skryte av Trygve Gudmestad som inviterte til vors sammen med kona si Linda på lørdag. Makan til vertskap! Følte meg veldig velkommen og det stod ikke på utvalget i fjell sekken som han tok med ned i Loen ♥

Ukens fest:
På lørdag var vi på festligheter i Loen. Anledningen var å feire oss som er engasjert i håndballen – flott tiltak! Veldig kjekk fest!

Ukens antrekk:
Det ble dessverre ikke tatt noen bilder i forrige uke. Ble derfor et eldre antrekk :

Ha en fin mandagskveld videre!

Beate

 

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.