Skip to content

Uke 4

Posted in Hverdagsliv

Ukens opptur:
Syns hele feiringen av Felix var en stor opptur. En veldig glad og takknemlig gutt som setter stor pris på sine venner! Selv om gutteselskapet hans var en stress test uten like er det så verdt det når du har en fornøyd og takknemlig gutt ♥

Ukens nedtur:
Onsdag i forrige uke var en kjip dag uten at jeg ønsker å gå videre inn på hvorfor ♥ Det kan faktisk gjøre blogging vanskelig. En fremstår nok som veldig «perfekt» men saken er den at vanskelige ting ofte er veldig privat og deles derfor ikke.

Ukens høydepunkt:
Vi fikk ny turnus på jobb og jeg var veldig fornøyd med at det var minimalt med endringer. Veldig glad i min turnus slik den er!

Ukens treninger:
Det er fortsatt vanskelig å finne overskudd til å komme meg ut – i hvert fall nå med snø og minusgrader. Det ble 1 styrkeøkt og 1 løpeøkt i forrige uke.

Ukens lunsj:
Ingen lunsjdater i forrige uke, det ble ikke rom for det.

Ukens kjøp:
Jeg kjøpte de 2 siste lampene til kjøkken i forrige uke og det ble disse:

Så fine sammen med den lampa som skal henge over kjøkkenbordet!

Ukens fremsnakk:
Vil trekke frem min kjære mann Franki : Jeg er så imponert over hvordan du henger sammen med full jobb på dagen og rett i huset etterpå! Vi her hjemme tar av oss hatten ofte og forsøker å være rause med klem, kyss og komplement!

Ukens idretts prestasjon: 
Vi må se oss slått av et sterkt Dansk herre landslag og ikke glemme hvor stort et VM sølv faktisk er! Gratulerer til Norges Herrelandslag for et flott mesterskap og med tittelen 2. best i verden!

Ukens uforsvarlige:
Det ble ekstra jobbing på meg i helgen både lørdag og søndag pga sykdom. Jeg jobbet kveldsvakt lørdag og var lite forberedt på været som herjet utenfor. Rett før vi skulle hjem diskuterte vi på jobb om vi kom oss hjem og jeg tok nok lettere på det enn hva jeg burde. Jeg kom ikke mange meterne fra jobb før jeg forstod at dette ikke var en god ide. Da jeg kom til Idrettshuset på Varhaug ville jeg snu og sove hos min bror Ronny som bor på Varhaug men jeg hadde ingen muligheter til å snu. Det var kaos og så og si ingen sikt! Jeg tok derfor livets som innsats og kjørte om Åna hjem til Nærbø og det føltes alt fra trygt! Vi var noen få biler og heldigvis brukte vi alle nødlys slik at vi ikke krasjet i hverandre. Jeg slapp heldigvis unna uten problemer men var glad for at været hadde roet seg når jeg skulle tidlig på vakt igjen på søndag.

Ukens hus oppdatering: 
Grave firma er i gang med å utvide gardsrommet vårt, det ble veldig bra! I dag er de i gang med å lø opp steingarden på ny. Elektriker får opp enda flere lamper og maleren er snart i mål med hele kjelleren. Franki jobber som en helt ute og har kommet langt med fasaden i buen og med ballkongen vår. Jeg har endelig fått bestilt fronter til vaskerommet, bestiller fra Superfront. Nå venter vi spent på både ytterdører som kommer i morgen! Om bare 1 uke kommer kjøkkenet! Jøje meg, nå går ukene nesten for fort!

Ukens hygge: 
Jeg og ungene var på M44 på fredag for å klippe minsten. Tradisjon tro ble det en tur innom Frozen Yogurt som er veldig hyggelig!

Ukens husvisning: 
Nå som huset virkelig tar form er det ekstra kjekt med besøk i huset. Forrige onsdag var gode Catrine innom for å se hvor langt vi var kommet. Selv om det ble et kort besøk var det veldig hyggelig initiativ av henne. På lørdag ønskte Polly å komme innom for å se men det passet dessverre ikke. Utrulig kjekt initiativ uansett ♥ Det er ikke viktig å «vise frem» om dere forstår. Viktigaste for meg er å la de jeg er glad i ta en del i min hverdag som akkurat nå er husbygging.

Ukens antrekk: 

God mandagskveld!

Beate

 

 

2 Comments

 1. Elisabeth
  Elisabeth

  Kjære Beate,
  Alle opplever nedturer og selvsagt velger man selv hva som skal deles.
  Jeg vil takke deg for en fin blogg, jeg titter ofte innom deg, og liker veldig godt måten du presenterer på. Jeg tenker at du balanserer bloggen din fint og at jeg mellom linjene leser om gode holdninger og verdier.
  Jeg ville bare si til deg dette og med et godt klapp på skulderen. Det har du jammen fortjent!
  Gleder meg til å følge deg videre :-)))))

  29. januar 2019
  |Reply
  • Hei Elisabeth! Så utrolig fin kommentar, den gjorde meg veldig glad! Kjekt at du enda følger bloggen min, gleder meg til å kunne levere enda bedre innhold til dere lesere nå husbyggingen er over det kritiske punktet. Tusen takk, du er god! Klem

   29. januar 2019
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.