Skip to content

Uke 51, 52 og 1

Posted in Hverdagsliv

Ukenes opptur:
Det tror jeg må være å ta med meg mine 3 favoritter å reise til Oslo i romjulen. Vi tok natt tog til Oslo natt til fredag. Vi hadde hele fredagen til å være turister i hovedstaden siden det er barnas første gang. Lørdagen gikk med til NM finalen G20 Nærbø mot Bekkelaget hvor vi vant solid! Stas å være bare oss 4 utenfor de vanlige rammene som er hjemme ♥

Ukenes nedtur:
Samme dag som vi skulle ta natt toget ble Franki sin arbeidsbil stjålet. Bilen kom til rette på onsdag i forrige uke, tømt for verktøy av verdi.

Ukenes høydepunkt:
Det må være å oppleve julaften med barna. De utstråler slik en enorm glede og takknemlighet som varmer mamma hjertet!

Ukenes kjøp:
I Oslo kjøpte jeg meg en ny vinter jakke (endelig!). Det var kaldt i hovedstaden og salg, ble veldig fornøyd med jakka!

Ukenes treninger: 
Alt i alt i de siste 3 ukene har jeg fått til noen få økter per uke og er fornøyd med at det ble noe mellom all jobbing, juledager og reise. Forrige hadde jeg endelig instruktør time igjen og det var en god følelse etter 2 uker ferie fra den rollen.

Ukenes fest:
På lørdag var vi hos Egil og Silje på fest i anledning vårt årlige julebord som vi har i januar. Alle kunne komme og det var upåklagelig god stemning, gode samtaler, nydelig mat, høy party faktor og flott vertskap!

Ukenes nedtelling:
Her i hus teller vi nok mest ned til 22 jan som er bursdagen til minstegutt. Ellers har det gått opp for oss at det er mindre enn 8 uker til vi ikke bor i Rosksletta lenger.

Ukenes juleoppsummering:
Dagene før julaften var magisk i år. Jeg hadde en del fri før julen slo inn for fullt å det var så fint å kjenne på den magiske stemningen som kommer av at du roer ned for å nyte. Selve julaften var hektisk på jobb før det gikk slag i slag etter jobb. Jeg er takknemlig for alle fine gaver selv om høydepunktet etter jeg ble mamma er uten tvil gleden av å være sammen med barna på jul. Juledagene og romjulen forøvrig jobbet jeg hver dag utenom helgen før nyttår hvor vi var i Oslo. Nyttår feiret vi sammen med gode venner.

Ukenes hus oppdatering:
Vi får ikke levert parketten før midten av februar som er dårlig nytt for oss som helst ville vært inne til 1 mars. Det skjer ikke nå. Men det er fremgang så absolutt: Kjelleren er ferdig gipset og startet på maling. 1 etg er godt i gang med maling også. I dag når jeg var nede begynner det å bli farge på veggene og jeg er SÅ fornøyd med fargepaletten vår!

Ukenes cravings:
Is og iskake!

Ukenes avslappet følelse:
Vi har hatt både jul og nyttårs feiring her hjemme og det som har slått meg er hvor avslappet jeg har blitt til det å ha gjester. Det betyr så lite om det er støvfritt i alle rom og hele huset skinner. Det som betyr noe er å være sammen og stresse helt ned. Er nok en fin del av det å bli eldre ♥

Ukenes savn: 
Rutiner og hverdagen, helt naturlig. Jeg er veldig glad i ferier og et avbrekk fra hverdagen men må si jeg er glad for at hverdagen er her igjen.

Ukenes nyttår fortsett: 
Personlig har jeg som mål og gjøre perioden frem til innflytting så stressfri som mulig. På familieplan har vi innført iPad regler.

Ukenes solgt: 
Jeg har startet prosessen med å kvitte meg med ting igjen. Nylig solgte jeg leke kjøkkenet til Felix. Neste ut er sengene til barna, vitrineskapet og spise gruppen vår.

Ukenes antrekk: 

Håper uken har startet fint for deg. Min uke startet helt fint med jobb og middagsbesøk av Stian. Lykke var hos venninne og Felix har hatt venn på besøk. Etter kveldsmat og legging har kvelden gått med til diverse husarbeid. Nå venter sofaen med min beste ♥

Ha en fin mandagskveld!

Beate

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.