Skip to content

3 uker igjen : kommer vi i hus?

Posted in Husbygging

Vi har holdt på i over 1 år. Bygget, ryddet, vært i møter, planlagt, tatt utallige valg, vært frustrert, vært spente, fått utrolig mye hjelp. Selv om det har vært utrolig mye jobb så har faktisk tiden gått utrolig fort. Det har nok med at hverdagen er så hektisk utenom med full jobb og vell så det i tillegg til husbyggingen.

I dag er det nøyaktig 3 (!) uker til vi skal flytte inn dersom alt går etter planen. Det er helt sykt. 21 dager så skal vi sove i det nye huset? Det er nesten ikke til å tro. I dag var jeg nede i huset for å rydde og tok noen bilder. Det er evig kaos over alt men det blir så bra!! Det står kjøkkendeler over hele første eteasje, derfor mye rot.

På tirsdag var Fargerike Halvorsen å la vegg til vegg tepper i 2 etg. Tirsdag startet de på både parketten i 1 etg og vinylgulvet i kjelleren. Onsdag kom trappen vår og vi er så fornøyd med den! Her kommer noen bilder:

På bilde over her ser dere kjellerstuen. Grått vinylgulv som ser ut som betonggulv, så fornøyd med valget mitt!

Parketten vi har valgt er fra Boen og jeg er så happy med den, den er nydelig! SÅ glad for at jeg gikk for den etter mye frem og tilbake. Gulv valg var noe jeg har brukt uendelig mye tid på!

Så fornøyd med trappen. Når trappen kom i hus følte både jeg og ungene at huset gikk fra å være en byggeplass til å begynne å ligne på et hus.

Nå i kveld er snille Chris Terje (min svoger) i huset å legger parkett inni kjøkken delen som er over på bilde her. Gode svigerfar er i kjelleren for å legge vinylgulv som vi skal ha i alle rom utenom teknisk rom som kreves våtromsgulv.

Når jeg er i huset i dag ser jeg at dette skal kunne gå på 3 uker men det gjenstår mye jobb. Det er derfor helt fantastisk å ha gode mennesker rundt seg i en slik tid som dette. I dag var Gro med meg inn på IKEA for å tegne vårt walkin closet. I går var min stefar Sverre og Stian inne på Bolia for å hente spisestue møblene som var kommet. I dag fikk jeg melding fra venner om de kunne låne ungene våres med på hytta i vinterferien slik at vi kunne jobbe på uten å tenke på de i tillegg. Vi er så heldige!

Så ja folkens. Nå er det kun 3 uker til og det blir 3 hektiske, kjekke og ikke minst spennende uker. Med det samme vi er inne på hus, er dere interessert i å se våre plantegninger? Kommenter i tilfelle under. 

Da gjenstår det bare å ønske dere en fin start på helgen. God fredagskveld ♥

Beate

2 Comments

 1. Karin
  Karin

  Ser så fint ut! Glede meg te komma å sjå når de e ferdig 😀

  8. februar 2019
  |Reply
  • Takk Karin! 🙂 Ja du er hjertelig velkommen 🙂 Klem!

   11. februar 2019
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.