Skip to content

Uke 5

Posted in Hverdagsliv

Ukens opptur:
At vi har slik familie å venner rundt oss ♥

Ukens nedtur: 
Slet med mye hodeverk i forrige uke.

Ukens salg:
Det tømmes litt å litt her i Rosksletta og selv om det blir litt mindre koselig så føles det som sagt godt å slippe å tenke på dette når det nærmer seg flytting. Konsollbordet i gangen ble solgt forrige uke. Det samme gjorde Felix sin seng og pianoet i finstuen. Lintøy skapet i gangen ble også solgt. Skjenken i stuen la jeg ut til gis bort og den ble gitt bort på få minutter. Neste jeg legger ut for salg er Lykke sin seng. Spisebordet vårt med 12 stoler til er fortsatt til salgs, gi en lyd om det er av interesse.

Ukens kjøp:
Forrige uke var jeg innom DFU og bestilte ny vegghengt TV benk fra Montana. Gleder meg! Jeg kjøpte også alle fronter til vaskerommet via Superfront. Jeg fikk også kjøpt speil i riktig størrelse som skal være til vårt hoved bad.

Ukens treninger:
Det ble slynge økt på tirsdagen og innefotball på lørdag. Jeg ser at jeg klarer ikke å rekke over eller finne overskudd til å trene noe særlig mer enn 2 økter per uke. Og selv om jeg vet at det ville ført til mer overskudd og energi finner jeg rett å slett ikke tid eller motivasjonen. Jeg stresser ingenting med det men trives absolutt best når kroppen får yte mer en dette, at den får løpt mer og løftet mer. Det skal dog sies at jeg ikke ligger på latsiden, jeg beveger meg fra tidlig om morgen til sent om kvelden. Så det får bli et slag om hverdags trimmen og all jobb med hus nå.

Ukens lunsj:
Forrige uke var det endelig tid for lunsj med Rita og vesle Klara igjen. Så hyggelig! På mandag var jeg også innom Joe & juice for en kjapp lunsj mellom flere ærend jeg hadde innover. IKEA og Sigdal var noen.

Ukens hus update:
Ytterdørene er kommet opp, veldig fornøyd med valget! Maler er ferdig i kjeller. Nå gjenstår kun vaskerommet og boden på kjøkkenet, hurra! Jeg skal ned i huset i morgen tidlig for å rydde kjelleren slik den er klar for gulvlegging. Kjøkkenet kom i dag tidlig og for et styr – nå står det kjøkken deler over hele 1 etg, mildt kaos! 2 etg er støvmoppet og vinduene er vasket innvendig slik det er klart for teppelegging i morgen. Jeg har tatt mål i walkin closet og skal se om jeg rekker turen inn til IKEA i morgen for å tegne en god løsning. Parkett gulvet er ventet i morgen, det gleder jeg meg til å få se live! Trapp kommer nå i desse dager. Utvendig er de snart ferdig med å lø den nye steingarden og de har begynt å single i gardsrommet.

Ukens cravings:
Fått fullstendig gravings på nøtter igjen.

Ukens jentekveld: 
Torsdag i forrige uke var det tid for forening her hjemme hos meg. Veldig kjekt å se jentene igjen og noe vemodig at det var siste forening i Rosksletta!  Jeg serverte ferdig pose suppe fra Rema1000, den thai suppen, anbefales. Jeg tilsette bare kylling og bacon. Serverte med hjemmelaget foccacia brød. Et godt tips fra meg, smaker himmelsk og er gjort på 1-2-3!

Ukens gode hjelpere:
Takk til mor som var med å vasket litt i huset i går før teppelegger skal i gang i morgen. Takk til May Rita for hjelp med ungene på lørdag når jeg skulle på kveldsvakt. Takk til Stian og Thea for barnepass. Takk til Atle som hjalp til nede i huset. Takk til svigerfar som står på som en helt enda for oss. Ellers: Takk til alle som holder ut med oss for tiden ♥

Ukens serie:
Jeg har fått dilla på Greys etter mange år pause. Jeg måtte ha noe ukomplisert å se på for å koble av og da passet den serien meg perfekt!

Ukens beste følelse: 
Føles utrolig godt å få lov til å hjelpe andre mennesker som går gjennom vanskelige tider. Jeg har uten tvil verdens beste jobb og kunne ikke tenkt meg å jobbet med noe annet en akkurat der jeg er ♥

Ukens arbeider: 
På mandag var jeg på IKEA for å tegne vaskerommet vårt nok en gang. Det viser seg at forrige tegning ikke var lagret og vi måtte begynne på ny. Jeg fikk hjelp av ei søt jente som het Anja og jeg ble så godt hjelpt. Hun gjorde det veldig nøye og var veldig flink! Hurra for dyktige folk i arbeid!

Ukens glede:
Selv om det er veldig klisje å leve etter ordtaket «Den største gleden en kan ha er å glede andre» eller hvordan det låter, så er det mye i det. Jeg får i hvert fall mye glede innvendig i meg selv av å glede andre, det har jeg alltid hatt. På torsdag fikk jeg derfor lyst til å glede Janne med en leppestift i postkassen uten å si hvem det var fra. Hun forstod nok raskt at det var fra meg siden hun hadde snakket med meg om akkurat den leppestiften og skrytt av hvor fin den var på meg. Veldig kjekt å at jeg kunne glede Janne ♥

Ukens gjensyn: 
På lørdag var første toddler treff for min del i år siden vi var hjemme med sykdom forrige treff. Kjekt å treffe både små og voksne igjen. Kjekt tilbud som jeg er glad for at finnes på Nærbø. Neste toddler treff er lørdag 16 feb.

Ukens antrekk: 

Håper uken din har startet bra. God mandagskveld!

Beate

 

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.