Skip to content

Uke 6

Posted in Hverdagsliv

Ukens opptur:
Det tror jeg må være at ungene har begynt å glede seg til å flytte. De har vært ambivalente i forhold til det å flytte fra her vi bor og da er det ekstra fint å se at de mer og mer gleder seg til å flytte inn i det nye huset.

Ukens nedtur:
Jeg og Gro med ungene våre skulle egentlig til hytten i helgen men måtte avlyse på grunn av sykdom i begge hjem. Kjedelig men det er mye kjekkere å dra på hyttetur når alle er friske og opplagte.

Ukens høydepunkt:
Forrige uke var det utrolig stas å få trappen på plass! Det gjorde automatisk huset vårt om til et hjem, har bært preg av å være en byggeplass frem til nylig. Er så fornøyd med trappen og det var utrolig stas å få den på plass!

Ukens treninger: 
Nei prosjekt hus, jobb og barn tar all min energi og tid så det ble med den ene slynge økten forrige uke. Nesten så jeg bare kan ta bort dette punktet for en stund 🙂

Ukens kjøp:
Forrige uke kjøpte jeg både vaskerom og walk-in closet på IKEA.

Ukens sitat Felix 5 år:
Franki dro på guttetur på torsdag. Felix var syk og holdt sofaen. Han trodde nok bare at Franki skulle ned i huset slik det er hver dag her når han sa hadet. 3 timer etter at Franki hadde dratt gikk det opp for Felix at faren var på veg til Oslo og at det var hele 3 dager før han kunne kose med han igjen. Felix grein og grein før han sier: «Eg holde ikke ut!».

Ukens lunsj:
På fredag fikk jeg og Gro endelig til en lunsj sammen. Det ble Joe & Juice etter IKEA, så fint å se henne igjen!

Ukens gode hjelpere: 
Takk til Catrine for pass av Feilx. Takk til Sverre, Espen og Stian m /venner for hjelp til bæring og kjøring av 2 ulike lass fra IKEA. Takk til Dani, Chris og Helge Ove for arbeid i huset. Takk til mor og svigermor for hjelp med ungene. Takk til Gro som var moralsk støtte på IKEA. Takk til alle som tilbyr seg å hjelpe til ♥

Ukens hus oppdatering:
Tepper i 2 etg er nesten ferdige, de manglet litt for å gjøre det helt ferdig. Trappen er installert. Parketten er lagt i stue og kjøkken. Maler er ferdig for øyeblikket. Utebelysning på huset har kommet. Gulv i hele kjelleren er lagt. Jeg overrasket også Franki med å få bygget en seng på ene barnerommet for å avlaste alle hans oppgaver.

Ukens frustrasjon:
Selv om jeg er fullstendig klar over at vi mennesker er ulike og har ulik kapasitet er det i perioder frustrende å være vitne til at det alltid er de sammen menneskene på en arbeidsplass som står ekstra på. På samme måte som det er alltid er de samme menneskene som aldri kan gire opp ett gir eller være litt mer fleksibel. Virkelig I lands problem men jeg var ganske frustrert i forrige uke over akkurat dette.

Ukens antrekk: 

Ha en fin mandagskveld!

Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.