Skip to content

Uke 7

Posted in Hverdagsliv

Ukens opptur:
Forrige uke ble vi ringt til fra barnehagen om at Felix hadde øreverk. Heldigvis gikk det like fort over som det kom og han var fin i form kort tid etter at vi hentet han. I tillegg var det helt fantastisk med frihelg fra jobb, jeg fikk tatt igjen en del søvn.

Ukens nedtur:
Jeg glemmer mye om dagen, ganske forventet i min situasjon om dagen, men upraktisk likevel.

Ukens høydepunkt:
Å få så utrolig mye god hjelp! Og se at huset vårt snart ser ut til at vi kan flytte inn!

Ukens gode hjelpere: 
Takk til Stian og Sverre som stilte opp på kort varsel å fikk ut all papp fra huset (livredd sjeggkre!). Takk til mor og svigermor som stiller som barnevakt. Takk til Maren og Catrine som hjalp meg i huset. Takk til Henrik Lode og Sverre for skru hjelp. Takk til Chris for bidrag i huset og hjelp med ungene. Takk til Inge som hjalp til med kjøkken. Takk til Franki og Helge Ove som enda holder ut! ♥

Ukens hus oppdatering: 
Så og si alle Inner dører er på plass. Det er listet en del gulvlister og dørlister, fortsatt en del igjen. Vi har fått toalett oppe og noe baderomsmøbler. Belegg er lagt på vaskerom og teknisk rom. Gardsrom gjøres klart for asfalt som legges denne uken. Kjøkkenet er på veg opp! Med andre ord: det skjer mye.

Ukens treninger:
Utenom slynge og innefotball ble det arbeid i huset som ble forrige ukens aktivitet.

Ukens kjøp:
Ingen kjøp. Jeg har smått begynt å tenke at jeg må kikke etter sofa bord men det har foreløpig bare blitt med tanken.

Ukens lunsj:
Forrige uke jobbet jeg 5 dagvakter og det var ingen rom for lunsj av den grunn. Jeg og ungene fikk til en lunsj sammen på lørdag før jeg skulle i huset for å bidra. Vi har lunsj fra bakeren etter toddler leken så langt det lar seg gjøre.

Ukens antrekk:
Det var nok et antrekk som ville vært verdt å fotografere i forrige uke men det ble det ikke. Dermed ingen bilder tatt og kun gamle bilder til dagens innlegg.

Håper du som titter innom har det fint. Jeg får ikke oppdatert bloggen så mye som ønskelig men det kommer. I neste uke flytter vi (!) og det vil gjøre at alt forhåpentligvis roer seg i løpet av de kommende ukene. Ha en fin mandagskveld videre ♥

Beate

 

6 Comments

 1. Mari
  Mari

  Så spennende:) lykke til med siste innspurt, eg har sagt det før å seie det igjen, Dåkke e kjempe goe🙌🏼😀 blir så bra tilslutt!

  18. februar 2019
  |Reply
  • Tusen takk Mari, du er bra! 🙂 Klem

   3. mars 2019
   |Reply
 2. Valborg
  Valborg

  Så spennande! Ønske dokke masse lykke te med siste innspurt i husbygging og flytting!🤩

  21. februar 2019
  |Reply
  • Tusen takk gode deg 🙂 Klem!

   3. mars 2019
   |Reply
 3. Elisabeth
  Elisabeth

  Lykke til med alt dere står i👍
  Jeg tenker at dere er en samlet og flott gjeng med mennesker. Du har mange gode rundt deg Beate, og du er også god selv – det leser jeg så tydelig mellom linjene. Troen på ‘det gode menneske’ lever❤️
  God helg, jeg heier på deg og dere!

  22. februar 2019
  |Reply
  • Tusen hjertelig takk for så fine ord Elisabeth 🙂 Stor klem til deg!

   3. mars 2019
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.