Skip to content

Velkommen til en helt ny måned

Posted in Hverdagsliv

Den er kort. Den er et steg nærmere både vår og innflytting i vårt nye hjem. Den skal bli fin ♥ Under kan du lese om hva jeg håper at den kommende måneden skal inneholde:

 • Hyttetur
  Dette gleder jeg meg til! 2 helgen i februar skal jeg og gode Gro ta med ungene og dra opp på hytten vår. Forhåpentligvis mye snø og godt vær slik at vi får vært ute om dagen. Gleder meg til mye tid sammen med Gro igjen!
 • Flytting
  1 mars må huset her stå ferdig utvasket. Det vil si at i slutten av februar må vi flytte ut. Vi har begge helt fri i uke 9 og satser på å være ute fra Rosksletta innen den uken om alt klaffer.
 • Mye som skjer i huset
  Nå skjer det litt for mye nesten. Februar er vel den måneden det er mest aktivitet i huset og flest ting som skjer. Nå skal alt ferdigstilles og det gjelder å ha tungen beint i munnen.
 • Forsøke å koble av
  Jeg merker at hodet mitt må koble av og det gjør jeg enten gjennom trening eller ved å se på serie. Det vil bli nok en hektisk måned og jeg må forsøke å koble nok av slik at dette holder helt inn. Hjelper faktisk også å være mye på jobb, da klarer jeg å distansere meg litt fra alt som skjer i huset.
 • Be våre venner og familie om hjelp
  Vi har fått utrolig mye hjelp allerede men nå i februar blir vi nødt for å få enda mer hjelp for å komme i mål.
 • Fortsette å selge ting
  Jeg er godt i gang. Denne uken har jeg solgt konsoll bordet i gangen og pianoet vårt i stuen. Nå ligger både spisebord + stoler og Felix sin juniorseng ute for salg. Neste som skal ut for salg er Lykke sin seng + lintøy skap i gangen. Det blir mer og mer tomt her men det føles bare godt. Jeg tenker på alt jeg slipper å flytte med meg ned i Dalvegen.
 • Sende Franki til Hafjell
  40 års gaven fra meg var guttetur til Hafjell. 2 helgen i februar drar de og det er så utrolig fortjent! Jeg unner han denne turen mer enn noe annet og håper han får tidenes tur sammen med de som betyr veldig mye for han!
 • Tegne walkin closet på IKEA
  Jeg må snart reise ned i huset for å ta nøyaktige mål for å finne ut hvordan jeg ønsker å innrede walkin closet som vi har på hovedsoverom. Etter mål er tatt vil jeg dra inn på IKEA så raskt som mulig for å få hjelp til å finne beste løsninger og bare få gang på det.
 • Melde flytting
  Det er over 10 år siden jeg forrige gang meldte flytting, da til Rosksletta. Nå er det til Dalvegen vi skal bo, forhåpentligvis resten av livet eller til pensjonist tilværelsen.
 • Utvask av 2 hus
  Jeg planlegger å gjøre dette selv med hjelp av familien og venner. Sko det ikke gå så får jeg heller vurdere å få hjelp av folk som driver med dette. Satser på at det går fint.
 • Prøve å ta vare på mannen oppi alt dette
  Jeg beundrer han for pågangsmotet og hvor lite han «klager» over lange og harde dager. Jeg husker da vi startet å bygge hus hadde jeg plan om å være på tilbudssiden hele tiden med å serve han med god mat og massasje jevnlig. Dessverre har jeg nok å henge fingrene i selv slik at det har ikke blitt helt slik. Nå som vi er i innspurten har jeg lyst å gjøre en ekstra innsats for at han ♥

Februar 2019 vil jeg nok aldri glemme – la oss hoppe i det!

Ha en fin fredagskveld og god helg!

Beate

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.