Skip to content

April er rundt hjørnet

Posted in Hverdagsliv

Mars måned har om mulig gått enda raskere enn normalt. Det har vært første måned i det nye huset som har utelukkende kun vært godt. Det har også vært hektisk på jobb som har ført til at mars har gått utrolig fort. I dag er siste dagen av måneden og i morgen kan vi ønske April velkommen ♥ Dette er noe av det jeg håper April skal inneholde:

 • Påskeferie på hytten
  Jeg er nok ikke alene om å glede meg til påsken. Selv får jeg ikke fri mer enn 3 dager men når en jobber turnus tar man det man får og innstiller seg på det. Jeg jobber til og med skjærtorsdag og har fri helgen før det er jobb igjen på 2. påskedag. Franki og ungene reiser nok opp på hytten før meg, men da blir det bare ekstra fint å se dem igjen ♥ Påske på hytta er noe jeg ser frem til: slappe av, mye tid sammen, god mat, rolige dager, påske egg jakt og forsmak på våren. Spørs om det blir noe ski i år siden påsken kommer veldig seint.
 • Pakke bort vintertøy
  Vaskerommet her hjemme brukes som inngang for oss og er akkurat nå overfylt pga vinter og vår klær henger fremme. Vintertøy tar nødvendigvis mer plass og jeg gleder meg til å pakke de bort ble for humøret og plassen sin del. VÅR kom NÅ!
 • Sette ut hagemøbler
  I mars innlegget hadde jeg et punkt om å rydde i garasjen. Vell, det ble ingenting av. Den er like full og like kaotisk. Nesten som jeg ikke vet hvor jeg skal begynne. Men nå som våren forhåpentligvis snart kommer kan vi få ut hagemøblene og det vil gjøre til at garasjen blir litt mer ryddig og forhåpentligvis starten på rydde prosjektet.
 • Lage nytt slynge program
  Nå er det tid for å laste ned ny og motiverende musikk som jeg kan lage ny løype!
 • Få opp bilder på veggene
  1 års bildene er inne for å få nye rammer og de gleder jeg meg til å få i hus. Felix og Lykke har begge flere bilder som kan henges opp. Det blir automatisk mye mer hjem koselig når det er noe på veggene også ♥
 • Skaffe nytt pass til Lykke
  Lykke sitt pass går ut nå i vår og det må fornyes før vi skal ut å fly i sommer.
 • Frisør 
  Nå er det lenge siden og da er det alltid kjekt å kunne glede seg til et nytt frisør besøk!
 • Lunsjdater
  Allerede i neste uke har jeg 2 avtalte lunsjdater som jeg gleder meg til ♥
 • Bestille ny tredemølle? 
  Jeg solgte min tredemølle fordi den tok mye plass i prosessen med visning og flytting. Jeg angrer ikke på valget mitt selv om jeg har savnet den mye siden den ble solgt. Nå ser jeg derfor frem til å investerer i en ny og jeg vurderer å få for den samme som jeg hadde. Først må jeg rydde hele treningsrommet.
 • Mulig et barselbesøk
  En nær venninne av meg som bor i Oslo har fått barn og jeg håper at det ikke går for mange ukene før jeg får helst på den nye verdensborgeren ♥ I tillegg venter vi smått igjen i familien som vi ser frem til å hilse på når den tid kommer.
 • Fortsette å nyte den nye tilværelsen
  Det beste med å være i hus må uten tvil være den roen som er over hverdagen vår nå sammenliknet med når vi bodde i Rosksletta og bygget her nede. Nå er vi mye mer sammen og det merkes. I tillegg nyter vi å bo så sentralt som vi gjør og sykler/går til det meste i hverdagen vår.

Det er søndag og solen skinner ute. Her i hus har vi hatt en sein og rolig morgen. Mannen er borte på trening mens vi andre enda går i natt klær. Planene i dag er å reise bort til Hellvik senere i dag for selskap til min svoger. Ellers har vi ingen andre planer før jeg har en jogge date i kveld med Cathrine. En fin søndag! Håper du har en fin søndag i vente og lader batteriene klare til en ny uke i morgen. Ny uke og ny måned: April. Vi skrives.

Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.