Skip to content

Uke 10

Posted in Hverdagsliv

Ukens opptur:
At hjem følelsen kommer snikende for hver dag her ♥

Ukens nedtur:
Skal innrømme at det var litt kjipt å gå nattevakt i helgen da jeg hadde sett frem til en frihelg for å hente meg inn. Men vi har utfordringer på natt og da må vi alle bidra når vi har mulighet. Heldigvis kjekk vakt på verdens beste arbeidsplass! Vi har forøvrig 2 ledige stillinger som natt sykepleier på Klokkarhagen og dersom du kjenner noen som kjenner noen som burde søkt: gi dem et lite vink ♥

Ukens høydepunkt:
Å være med Felix på Pokemon GO jakt. Felix har fått spillet på min telefon og det er et spill jeg er positiv til pga det fremmer fysisk aktivitet. Jeg har lovt han det at når vi var kommet i hus og ting hadde roet seg skulle vi laste ned spillet og spille. Takk til Mari Anne for god hjelp med å komme igang! Det har vært en fryd å se Felix i aksjon og har virkelig vært et aldri så lite høydepunkt. Vi har vært ute hver dag siden og været er ingen stopper. I dag var vi ute i 2 timer og det engasjerer mini veldig ♥

Ukens DIY:
På lørdag lagte vi (Franki) seng til Felix og resultatet så langt ble veldig bra! Det gjenstår noe før den er helt ferdig. Viser dere så klart her på bloggen når prosjektet er mer ferdig.

Ukens treninger:
Mandag: Fri
Tirsdag: Endelig slynge igjen
Onsdag: Endelig (!) en løpetur igjen
Torsdag: Fri
Fredag: Fri
Lørdag: Gåtur
Søndag: Kort løpetur

Ukens lunsj:
Fredag var jeg og ungene + en ekstra unge på IKEA. Vi hadde sen lunsj på Joe & Juice. I tillegg kom Gro og hele familien her på lunsj på lørdag, det var utrolig koselig!

Ukens skryt:
Må få skryte av bakeren på Nærbø for nydelig mat, gode priser og dyktige på kundebehandling!

Ukens refleksjon: 
Nå som vi er i nytt hus er det mye nytt som trengs til huset. Da er det lett å tenke at jeg må stadig innover for å gjøre disse kjøpene. Jeg har forsøkt å være dette bevisst å brukt Nærbø i stedet og det er jeg veldig fornøyd med. Om vi i bygdene ønsker å ha godt butikk utvalg er vi nødt for å støtte dem. De siste kjøp som jeg kommer på:

Do rulle hengere: Nærbø Rør & Elektro, hadde veldig godt utvalg!
Voksduk: Liv klær og Gaver.
Håndklede, pynteputer, hotellputer og sengtøy: Princess Nærbø
Blomster: Floriss Nærbø
Små oppbevaring til truser/sokker: Nille på Nærbø
Ny stekepanne: Kitchen på Nærbø
Ny fryser: Power på Nærbø. 
Gardin: Fargerike Halvorsen på Varhaug
Postkasse: Gaute på Nærbø
Materiell til bygge seng Felix: Monter Nærbø

Det kan godt være at jeg kunne spart noen kroner av å kjøpt dette et annet sted men for meg er det viktig at jeg kan få det meste jeg trenger i nærområde for å spare tid og ikke minst at jeg kan få hjelp med varen dersom det skulle være noe i ettertid. Ta vare på lokale butikker folkens! ♥

Ukens kjøp:
Vi har kjøpt oss kaffemaskin til Franki sin store glede, den kom i forrige uke og har blitt flittig brukt siden. Ellers kjøpte jeg ny madrass, sengtøy og pute til Felix sin seng. Jeg var også på IKEA og kjøpte div + startet med prosjekt hylle/oppbevaring i bod på kjøkkenet. For øvrig ellers se punkt over!

Ukens prosjekt: 
Terrasse bygging er i gang for fult!

Ukens antrekk: 
Det ble ingen antrekk. Men skal innrømme at i dag når vårværet kom fristet det å kle seg opp og finne frem vårjakkene. Våren er desidert min favoritt årstid!

Ha en flott ukestart og god mandag!

Beate

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.