Skip to content

Uke 11

Posted in Hverdagsliv

Ukens opptur:
Forrige uke var bra på så mange vis. Jeg kjente på overskudd og energi. Jeg hadde endel fri som resulterte i at jeg fikk mye tid med barna, mer tid her hjemme og var mer sosial. Utrolig fint med turnus!

Ukens nedtur:
Været? Personlig er det for kaldt nå. Vi er snart i April og har nesten minusgrader.

Ukens høydepunkt:
Det må være å kjenne at hjem følelsen kommer snikende for hver dag. Jeg kjenner at det er godt å være hjemme og slapper allerede veldig godt av her.

Ukens treninger:
Mandag: Løp
Tirsdag: Slynge
Onsdag: Løp
Torsdag: Løp
Fredag: Fri
Lørdag: Fotball på lørdagstoddlerne
Søndag: Løp

Ukens lunsj:
Torsdag fikk jeg unnagjort ærend på IKEA, DFU og Sigdal. Det hender vel aldri at jeg drar innover uten en tur innom Joe. Fredag kjøpte jeg med lunsj fra bakeren og serverte til gode Rita. Lørdag hadde vi også lunsj fra bakeren.

Ukens kjøp:
Jeg har kjøpt vitrineskap og en liten hylle som skal fungere som en liten rom deler mellom tv stue og finstue. Jeg har kjøpt klatregrep som skal få henge på sengen til Felix. Jeg kjøpte vannslanger til huset og husnummer.

Ukens super gode service: 
Jeg har begynt prosessen med å tenke på hvor og hvordan jeg vil henge opp 1 års bildene i stuen. Det første som ble klart er at vi må bytte ut rammene på bildene fordi de krasjet med grønnfargen på veggen her. Jeg dro derfor til beste Lene & Helene foto på torsdag og kan ikke skryte nok av de to der! Dyktige, morsomme, behjelpelige, behagelige og rå på alt innen foto! Gleder meg til å motta nye rammer!

Ukens prosjekt:
Jeg har holdt meg litt i kjelleren med malekosten og malt hyller som forhåpentligvis snart skal komme opp i boden på kjøkkenet.

Ukens cravings: 
Mangoen er endelig digg igjen! Løp å kjøp!

Ukens serie:
Vi har startet på Dirty John men jeg kan ikke si at det er noe som jeg kommer til å se ferdig. De første episodene ble en dratt litt inn i serien og var nysgjerrig på hvordan det ville gå. Men utover det var det ingen topp serie etter min mening.

Ukens antrekk: 
Det er like fancy som alle andre toppbloggere: Rett utfor døren her hjemme med 8 åringen som fotograf. 2 forsøk, dette ble det minst skurrete ♥

Lag den en FIN mandag!

Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.