Skip to content

Uke 12

Posted in Hverdagsliv

Ukens opptur:
Se ungene gjennom hele helgen med tidenes overnattingsfest! Jeg er trett og sliten i hodet i dag men det er så verdt det når jeg ser hvor mye det betyr for barna mine!

Ukens nedtur:
Kan vel ikke kalles en nedtur en det passet best her. Jeg har tendenser til høye skuldre og sliter med stiv nakke. Det mest effektive for meg har vært Akupentur og koppe behandling. Jeg har forsøkt å prøve å få det til 1 gang i året som en vedlikehold. Det er nok mye lenger enn 1 år siden forrige gang jeg var + at jeg har hatt et unormalt år i tiden som har vært. Jeg tok derfor motet til meg og fikk behandling på tirsdag og er enda støl i skuldre og nakke område! Det var så ubehagelig og ømt at jeg ikke kunne ha slynge timen min på tirsdagskveld.. Jeg er enda knall blå på ryggen men kjenner at det er mindre ømt og vondt. Nedturen var hvor kraftig det satt meg ut av normal drift gjennom hele uken.

Ukens høydepunkt:
Å være sammen med mine nære, kjenne på hvor takknemlig jeg er for at jeg er frisk og lever det livet jeg lever.

Ukens treninger:
Mye gåturer, men ingen særlig trening i uken som gikk pga vonde skuldre og rygg.
Mandag: Gåtur
Tirsdag: Fri
Onsdag: Fri
Torsdag: Gåtur
Fredag: Gåtur
Lørdag: Løpetur
Søndag: Løpetur

Ukens kjekke motivasjon:
Veldig kjekt at Mari la ut på sin Instagram profil at mine treningsinnlegg motiverte henne til å gå fra å hate løping til å nesten elske det. Det gjorde meg veldig glad! I tillegg ble jeg selv motivert til å fortsette både med trening og blogg. Takk for tilbakemelding Mari ♥

Ukens prestasjon:
Min kjære storebror har gjort det igjen. 2,5 år med hardt arbeid, mye ofring og ikke minst mye trening! Søndag ettermiddag stilte han i klassisk bodybuilding for første gang og fikk søren meg av med 2 plassen! HELT RÅTT! Følg gjerne Varhaugspulsen sin treningsprofil for oppdateringer og bilder av Ronny. Gratulerer!

Ukens lunsj:
Ble ingen lunsj date i forrige uke.

Ukens kjøp:
Nå har vi vært veldig lenge uten blender og det var på høg tid å gå til innkjøp av en ny. Kitchen hadde 20% på hele butikken i helgen og jeg slo derfor til med både ny blender og ny gryte.

Ukens jentekveld:
Torsdag i forrige uke var det forening igjen hos Anne. Endelig fikk vi sett hverandre igjen, forrige forening var tidlig i januar. Fine samtaler og fine jenter, perfekt jentekveld!

Ukens cravings:
Mango og smoothie.

Ukens gjensyn:
Forrige uke var første fotball trening for jente 2010 og det var utrulig kjekt å se dem alle igjen!

Ukens samtale:
En av mine nærmeste venninner bor i Oslo og selv om jeg skulle heller hatt henne hjemme var det en sann glede å snakke med henne over 2 timer på mandag. Kunne nok snakket i enda flere timer uten å følt meg ferdig.

Ukens serie:
Jeg har blitt hekta på Homeland igjen. Det er en serie som det ikke er mulig å bare se 1 episode, anbefales sterkt! Nå er det også nedtelling på høyt nivå til Game of Thrones kommer i april!

Ukens hus oppdatering:
Selv om vi er innflyttet er huset ikke ferdig stilt og jeg tenkte det kunne være like greit å beholde dette punktet litt til. I uken som gikk fikk gutta opp enda mer terrasse. Den kan ikke ferdigstilles enda da elektrikeren må inn i bilde for å si noe om belysningen i terrassen. Ellers er mange søyler satt på. Hus nummeret vårt 5b har kommet opp på husveggen. Enda flere lister er satt på. Hyller i bod på kjøkken er malt, montert og tatt i bruk. Vi har fått gardin på begge bad oppe som var en lettelse. Vi har fått noen gardin på barnerommene men de var dessverre bestilt feil og vi venter nå på de rette. Gilje har vært å byttet et vindu som dessverre ble knust i byggeprosessen. Følg meg gjerne på Instagram om du vil, prøver å være flink å legge ut litt små klipp fra huset der.

Ukens antrekk:
Ble ingen, derfor gamle bilder til dagens innlegg:

Nå skal jeg straks ut på ukens første løpetur. Håper uken din har startet bra og at du har en fin mandag videre. Klem

Beate

 

 

 

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.