Skip to content

Uke 9

Posted in Hverdagsliv

Ukens opptur:
Det var stort å få beskjed fra kommunen på tirsdag om at vi fikk lov til å flytte inn, det hadde vi aldri trodd etter at søknaden vår fikk avslag på mandagen. Det var en enorm lettelse rett å slett!

Ukens nedtur:
Etter hva vi har gått gjennom i den siste tiden føles det feil å nevne noe som nedtur, vi er så utrolig heldige som har fått et helt nytt hjem og kan ikke klage på noe!

Ukens høydepunkt:
Det er flere. Et av dem var å gi i fra oss det gamle huset til de nye eierene. Det var mye jobb å få tømt å vasket det, godt å ha det å tenke på i tillegg til alt her nede i det nye huset. Stort å sove her første natten. Veldig fint å få ungene hjem på lørdagen. VELDIG fint å ha familie og venner som har stilt opp ufattelig mye!

Ukens gode hjelpere:
Tusen takk til May Rita og Rune m/familie som tok med seg vår unger på hytten i 3 netter, det er så utrolig raust gjort!
Tusen takk til Helge Ove som har stått på hver dag for at vi skulle få komme i hus.
Tusen takk til mor og svigermor for all hjelp med unger, vask, rydding, bæring og organisering.
Tusen takk til Catrine, Maren, Cathrine og Anne Dagny for god hjelp til vask og rydding, samt IKEA skruing.
Tusen takk til Henrik og Harald for god hjelp med vaskerom og div skap montering.
Tusen takk til Espen, Stian og Sverre for RÅ flytting og henting av nye møbler.
Tusen takk til Chris for all hjelp nå i uken og alt som har vært!
Det er sikkert flere som jeg nå har glemt: i tilfelle: Tusentakk!

Ukens koselige besøk:
Mi kjære Polly kom på besøk søndagskveld og det var fint å se henne igjen ♥

Ukens skryt:
Vår maler! Anders Njærheim heter han. Telefon: 48148960 (ikke reklame). Du vil aldri finne en mer fleksibel maler enn Anders. Flink til å male er han selvsagt også, vi er SÅ fornøyd over at vi valgte nettopp han til vårt hus. Ellers må jeg skryte av elektrikeren vår Aslak som har stått på ekstra for å få ferdig det mest nødvendige slik at vi kunne flytte inn i forrige uke.

Ukens resultat:
Belysning i hallen vår er noe av det første som ble planlagt. Det er tilfeldig på en måte og på en annen måte ikke. Hallen vår er stor og en lampe ville ikke være «nok» i rommet da det ville se rart ut etter min mening. Det var derfor viktig å finne lampen/lampene tidlig slik at det ble lagt opp riktig elektrisk fra starten av. Jeg fant derfor 5 lamper fra Secto som jeg har vist dere på bloggen før som jeg ville sette sammen til en stor lampe. Dette lampe prosjektet viste seg å være utfordrende og tidkrevende. Nå lampene hang riktig på torsdag var jeg SÅ utrolig fornøyd og det ble akkurat like bra som jeg såg for meg.

Ukens treninger:
Jeg har aldri vasket, skrudd eller bært så mye noen gang som det jeg gjorde forrige uke.

Ukens lunsj:
På fredag måtte jeg ha en liten time out fra alt og rømte til IKEA for å få litt avbrekk. Det ble derfor en rask lunsj på Joe & Juice.

Ukens kjøp:
Kjøpte knagger og sko stativ på IKEA for å lage et system på vaskerommet. Ellers kjøpte jeg div pynt, puter, sengetøy, duk, tepper og ikke minst blomster. Jeg fikk også bestilt gardin til hele 2 etg hos flinke Berit på Fargerike Halvorsen. Neste jeg må skaffe oss er husnummer til å ha på husveggen. Ellers er jeg også på jakt etter sofabord, vitrineskap og lenestoler. Men det får komme litt å litt.

Ukens antrekk: 

Håper din uke har startet bra. Her er hverdagen i gang for fullt med jobb, barnehage, skole og fritidsaktiviter. Så får vi puste med magen og ta tiden til hjelp når det kommer til vårt nye hjem. I dag fikk vi endelig lage mat, så det kommer seg hele tiden. Skal prøve å få tatt noen bilder i løpet av uken slik dere kan få et lite innblikk i vårt nye hjem ♥

Beate

 

 

 

4 Comments

 1. Karin
  Karin

  Gratulera 😍 glede meg te bilder!

  4. mars 2019
  |Reply
  • tusen takk beste Karin 🙂

   6. mars 2019
   |Reply
 2. Aslaug
  Aslaug

  Endeligt Beate så va husdrømmen ferige😊 Gratulera så møje..
  Må få skydda inn at Anders Njærheim æ heilt unike maler,he sjøl brukt an på malearbei.Så goe samarbeidsmann av en maler ska en leida lenge itte..😊 veldig jilt å fylla mæ på husbyggingå Beate..Kos deg/dokke å nyd det.😉

  4. mars 2019
  |Reply
  • Tusen takk Aslaug! Ja Anders er unik på alle vis! Kjekt du følger med! Klem

   6. mars 2019
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.