Skip to content

Velkommen til både våren og måneden mars

Posted in Hverdagsliv

Vi er godt i gang med måneden og før vi vet ordet av det er den over. Siden begynnelsen på denne måneden var rimelig hektisk får det bli et Mars innlegg nå. Her kommer hva jeg ser frem til i den første vår måneden:

 • Våren, været og være mer ute
  Sol, lysere dager og mildere vær: jeg blir så glad! Det gir meg så mye energi og jeg nyter å kunne være mer ute. Søndagstur med familien skal innføres igjen slik at vi 4 får minst 1 tur ute sammen.
 • Glede oss over nytt hjem
  Det tar tid å la alt synke inn. Det tar også tid å komme seg etter en slik påkjenning som det har vært de siste ukene. Derfor skal jeg lytte til kroppen og skrue ned tempoet, ignorere esker og forsøke å finne roen. Den kommer snikende hele tiden og da kommer også gleden over å ha skapt et nytt hjem til oss!
 • Drive med prosjekt Barnerom og prosjekt bod
  Vi startet i helgen og jeg skal fortsette nå i ukene som kommer med begge rommene til ungene og boden nede på kjøkkenet. Malekosten er allerede i gang, maler hyller som skal være i boden.
 • Trene mer regelmessig
  All trening måtte bli nedprioritert og sånn måtte det bare bli de siste ukene før og undervegs i flyttingen. Nå derimot skriker kroppen min etter å bevege seg, løpe en tur og trene slynge. Det er så godt for kroppen og ikke minst for sjelen min, jeg finner litt tilbake til meg selv igjen. Energi og overskuddet kommer med på kjøpet som en stor bonus!
 • Overnattingsfester
  Vi har veldig lyst at ungene raskt skal kjenne på hjem følelsen i det nye huset. For å få til det må vi blant annet legge til rette for gode øyeblikk og gode minner. Begge ungene skal derfor snart ha hver sin fest med overnatting hvor Lykke har invitert 6 venninner og Felix 4. De skal ha hver sin dag og de teller ned dagene allerede!
 • Blogge hyppigere
  Nå som ting har roet seg har jeg mulighet til å prioriterer bloggen litt mer. Håper du vil følge med videre.
 • Unne meg noe velvære! 
  Muskler er støle og jeg kjenner kroppen har kjørt seg hardt. Jeg har derfor tenkt å unne med både hudpleie og massasje/akupentur fortløpende. Burde spandert en hel helg med SPA på meg selv men det får bli en annen gang.
 • Rydde garasjen
  Det renner over at ting og tang i garasjen og det er helt nødvendig med et stort rydde prosjekt der, må bare få ånden først. Mulig det blir utsatt til April..
 • Mer tid med jentene
  Lunsj, helgetur til Stavanger, joggeturer for å nevne noe. Jeg savner normalen, ikke at all tid går med til hus og det som hører til.

Ha en strålende torsdag! Jeg har fridag og skal bruke fridagen flittig til å få unnagjort endel både hjemme og ærend som må bli gjort. Vi blogges!

Beate

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.