Skip to content

Venter spent!

Posted in Hverdagsliv, and Interiør

Det kjekkeste med at ikke noen rom er ferdigstilt her i hjemme må være at vi gradvis kan glede oss over tid. Jeg har bestilt noen møbler som jeg venter i neste uke forhåpentligvis og det vil nok være mini julaften for hver pakke som kommer med postbilen. Tenkte jeg kunne vise dere noe av det som jeg har bestilt i det siste.

Desse barkrakkene har jeg bestilt 3 stk av som skal få være til kjøkkenet. De er samme farge og samme merke som spisebord stolene som vi allerede har og er godt fornøyd med!

Dette vitrineskapet gleder jeg meg til å få hjem! Jeg gikk for et sort og et stort skap som vil romme mye. Tror det vil passe perfekt inn i stuen vår.

Fant ingen gode bilder av denne lave reolen men den er også bestilt og skal fungere som en liten romdelen mellom tv stuen og fin stuen. Tror den blir veldig bra, takk for tipset Bente!

Ellers har Bente fra Cave & Cube tegnet en stor hylle som skal fungere som romdeler mellom kjøkken og finstuen. Den og 2 skapdører kommer forhåpentligvis i neste uke ♥

Ellers har Felix fått flere Batman postere som har fått sort ramme og skal henges opp på rommet hans. I går hentet vi et stort Batman Wall sticker som først skal henges opp før jeg skal vurdere hvor det blir finest å henge opp alle bildene hans. Merker at barna sine rom er viktigast for meg nå med tanke på veggdekor, gardin og den slags.

Det var en liten titt i hvert fall. Dere får selvsagt se bilder når tingene kommer på plass. I dag har jeg fri og dagen skal brukes til å rydde å gjøre rent her hjemme. Nærbø Rør og Elektro kommer for å ta en titt i huset før helgen innvies med fult hus i kveld og i morgen kveld. Lykke skal ha jente overnatting i dag og Felix i morgen. Det blir en fin helg med tanke på at barna kommer til å være så happy ♥ Vil avslutte med å ønske deg som leser en fin fredag og god helg! Klem

Beate

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.