Skip to content

We made it!

Posted in Husbygging

For en uke det har vært! Det har vært utrolig hektisk men samtidig veldig kjekt også. Vi har begge hatt fri fra jobbene våre for å kunne komme i mål. Ungene har vært på hyttetur med gode venner i 3 netter, noe som har vært helt fantastisk god hjelp. Vi har hatt familien og vennene våre til STOR hjelp hele tiden. Fagfolk har stått ekstra på den siste uken for å gjøre huset beboelig og det klarte vi.

Mandagskveld fikk vi beskjed om at ferdigattesten for vår søknad ble avvist pga den manglet 4 punkter. Småpirk, men vi følgte opp tirsdagsmorgen og leverte inn dokumentasjonen på det de ønsket. Tirsdag kl 14.30 fikk vi beskjed om at ferdigattesten var ferdig og vi kunne flytte inn. Det var en enorm lettelse og jeg gråt av glede. Jeg hadde aldri trodd at det skulle gå siden vi fikk avslag kvelden før (kommune har nemlig 3 uker svarfrist). TAKK Hå Kommune for superrask behandling av vår søknad!

Vi jobbet morgen til kveld for å ferdigstille alle rom samtidig som vi tømte hele huset oppe i Rosksletta. Torsdagskveld var første natt vi sov i det nye huset og det var veldig spesielt. Det var for mye som hang over meg at jeg sov ikke godt før natten etter. Fredag fikk vi levert huset til de nye eierene og det var enda mer som kom på plass i vårt nye hus.

Lørdag såg det litt ut som et hjem og det var veldig fint å få ungene hjem ♥

Huset er enda langt fra ferdig men det kommer seg litt hver dag. Jeg stresser ikke, vi må nesten ta tiden til hjelp. Jeg har savnet å oppdatere bloggen og satser på å oppdatere litt oftere igjen nå som alt har roet seg.

Vi er stive i alle ledd og muskler men mest av alt veldig glade og takknemlige for vårt nye hjem ♥

Beate

4 Comments

 1. Maria
  Maria

  Jippi!😁 Kjekk lesing😉 Gratulerer med bra jobb👍

  3. mars 2019
  |Reply
  • Takk for at du leser 🙂 Skal oppdatere bilder fra huset så raskt som mulig 🙂

   4. mars 2019
   |Reply
 2. Elisabeth
  Elisabeth

  Gratulerer så mye med vakkert nytt hjem👍
  Gleder meg til en ‘omvisning’ etterhvert🤗
  Flinke har dere vært, BRAVO😇 BEATE!

  God klem fra Elisabeth👍

  5. mars 2019
  |Reply
  • Tusen takk gode deg! 😉
   Gleder meg til å vise dere litt å litt etterhvert.
   Tusen takk, vi har i hvertfall stått på det vi har vært gode for i lang tid nå så det følges ubeskrivelig godt å være «hjemme» 🙂
   Ha en fin onsdag 🙂 Klem

   6. mars 2019
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.