Skip to content

En fri dag med mange endringer

Posted in Hverdagsliv

I dag har vært en fin fridag selv om den inneholdt såpass mange endringer at det faktisk ble verdt å remse opp i et aldri så lite hverdagsinnlegg til dere:

 • Haugstad Møbler:
  Kom presis på tiden klokken 07.00 og hadde med planlagte møbler. Først ut var 2 skapdører som vi har fått laget som skal være samme farge som veggen. Da han pakket dem opp tok det ikke lang tid før vi fant ut at fargen var feil. Det har en enkel forklaring og det er fordi jeg har endret veggfargen underveis i prosessen uten at den nye farge koden har blitt overlevert til Haugstad.
  Da han ikke kunne montere skapdørene gikk han løs på neste prosjekt som er en stor romdeler som skal skille stue og kjøkken mer fra hverandre. Dette møbelet ble heller ikke montert da han manglet et spor i den ene platen. Max uflaks men jeg tok det heldigvis med et smil. Det blir så bra til slutt at det virkelig er verdt å vente litt til!
 • Lunsjdate:
  Jeg hadde avtale med Maren i dag som skulle komme til lunsj. Vi hadde avtalt kl 11.00. Da klokken nærmet seg 12 og magen min nesten hylte av sult måtte jeg ringe å høre om hun hadde glemt det. Misforståelsen skjedde i at vi endret dag og hun hadde skrevet det opp i morgen. Maren kom senere enn planen, men utrolig hyggelig ♥
 • Gardin oppheng:
  Uventet kom de fra Halvorsen og hang opp noe gardin og noen skinner som manglet. Kjekt!
 • Jobbfri:
  Jeg har fridag før jobbehelg. Dette ble også endret sånn på tampen til at et sykepleier møte ble flyttet til i dag. Plutselig ble det litt jobb likevel.
 • Trening: Jeg hadde lagt inn treningsfri i dag etter planen. Planen følger jeg sjelden om dagen men jeg hadde virkelig ikke tenkt å trene. Vårværet og alt det positive som følger med gjorde til at det var fristende å snøre løpeskoene i kveld etter at ungene var hjemme.
 • Godis midt i uken:
  Forsøker å bli flink til å holde kos til helgene. Men nå i kveld fikk jeg akutt lyst på en diger is med peanøtter på og det er nettopp det jeg har tenkt å gjøre så raskt jeg har lagt igjen macbooken min ♥
 • Ta bilder til bloggen:
  Fri dag er en god mulighet til å få ta litt bilder som jeg kan bruke til bloggen. Slik ble ikke dagen i dag, får gjøre et nytt forsøk igjen i morgen.
 • Skatten:
  Jeg var forberedt på at jeg klarte å komme over grensen til restskatt. Mindre forberedt på at jeg skulle få såpass mye igjen som jeg gjorde.

Denne dagen har vært veldig fin og alle endringene har egentlig bare vært litt morsomme. Å den har minnet meg på at når en endring skjer er det måten du tar det på som er viktig. Håper din dag har vært fin! God torsdagskveld videre.

Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.