Skip to content

Påskeferien får vente litt til

Posted in Hverdagsliv

Hei fredagskveld! Enten du har tatt påskeferie eller ei så føles det alltid godt med helg. Jeg jobber til og med skjærtorsdag før jeg får 3 dager påskeferie på hytta sammen med mine. Jeg har fri nå i helgen og det føles som en aldri så liten mini påskeferie. Fint vær, glade unger som har overnattingsgjester begge to.

I dag har det skjedd utrolig mye i huset. Franki har kommet veldig langt på en sittebenk som vi har ute på terrassen. Haugstad møbler har vært å montert 2 skapdører og en romdeler som ble helt kanon bra! Halvorsen på Varhaug har vært å hengt opp gardiner! Nytt vitrineskap har kommet i hus. Og nye eike rammer har blitt satt på 1 års bildene til ungene. Hvilken fredag!

Her kommer noen bilder fra gårsdagen:

Håper helgen har startet bra for din del og at du har en fin helg i møte. GOD helg ♥

Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.