Skip to content

Påskegul & Påskeferie

Posted in Hverdagsliv, and Stilen min

Det er vår og nesten litt sommer følelse ute om dagen. Det gledes derfor å ta i bruk vår og sommerklær. I går fant jeg frem min gule jakke igjen som jeg liker så godt, den piffer opp ethvert kjedelig plagg/antrekk. Denne årstiden er det bare å nyte!

I dag er det dagvakt før jeg vender nesen sørover til mine som allerede er oppe på hytta. Jeg tar med camera men lar macen være igjen hjemme. Nå trenger jeg rolige dager på hytten og jeg gleder meg til å koble av fra hverdagen. På hytten får jeg en egen ro som er deilig å kjenne på. Ville bare innom for å ønske deg en nydelig fin påske ♥

Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.