Skip to content

Romdeleren inn til stuen

Posted in Husbygging, and Interiør

I 1.etg har vi stuen og kjøkkenet som er hoved rommene. Arkitekten vår tegnet først en vegg med dører i, denne gikk fort ut. Jeg var lenge på at jeg ville ha smijerns vegg over her men fant fort ut at det ville blir vanskelig å sette opp mot en spiss vinkel som du ser til høyre (Vèn som er midt i rommet). Vi droppet derfor den og holdt det åpnet. Åpnet var fint men muligens litt for åpent. Jeg engasjerte derfor Bente fra Cave & Cube for å komme opp med forslag til hvordan en kunne dele opp litt men ikke lukke igjen.

Bente kom på ideen med å tegne en romdeler og få den laget i ønsket materiale/farge. Haugstad Møbel er de som har laget romdeleren ut fra skissen til Bente. Først ønsket jeg romdeleren i eik, så lik gulvet som mulig. Da vi testet prøver var det vanskelig å finne noe som var tilnærmet lik og vi gikk derfor for en svak grønn farge. Slik ble resultatet:

SÅ fornøyd! Den ble minst like bra som jeg såg for meg. Liker måten den skiller kjøkken og stue på men bevarer følelsen av at rommene fremdeles henger sammen. Cave & Cube kan brukes til det meste og har sammen med meg bestemt og hengt opp bildeveggen i stuen, den ble slik:

1 års bildene har fått nye eikerammer fra Lene & Helene. Teksten i det ene bilde er fra Trygve Skau og er så vakkert : «Det er her du er trygg viss du lurte». ♥

Litt og litt kommer på plass og det er fint. Nå venter jeg spent på gardin og solskjerming til stuen og kjøkkenet. I løpet av mai kommer siste rest til kjøkkenet som mangler, gleder meg til å ferdigstille det. Sokkler, hyller og en skapdør er det vi venter på for å ferdigstille kjøkken helt.

Da gjenstår det å få ønske dere en fin tirsdag videre, lag den fin ♥

Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.