Skip to content

Uke 13

Posted in Hverdagsliv

Ukens opptur:
Jobbmessig var det digg å samarbeide med Anne Dagny og kjenne på hvor godt team vi var. Effektive og samme innstilling om å gjøre en god jobb. Vi kom i mål med sommer turnus i forrige uke og det var en svært god følelse, også på en fredag og!

Ukens nedtur:
Torsdag kom endelig vitrineskapet på døren og jeg var så happy. Dessverre viste det seg å være litt knust i den ene siden når vi pakket det opp. Det var litt kjipt. Samtidig føles det galt å «klage» over bagateller når faktum er det at det er bare en bagatell i det store bilde.

Ukens refleksjon:
I forrige uke mottok jeg en veldig trist beskjed som førte til et stort tankekjør. Når en får sykdom og alvorlige beskjeder settes det i gang noen prosesser i eget hode. Livet er så urettferdig og skjørt, vi må forsøke å være takknemlige hver eneste dag for at vi er friske og ikke vet hva fremtiden bringer.

Ukens høydepunkt:
At min veninne fødte en velskapt gutt må sies å være et under!

Ukens treninger:
Mandag: Løp
Tirsdag: Slynge
Onsdag: Løp
Torsdag: Fri
Fredag: Slynge
Lørdag: Innefotball
Søndag: Fri

Ukens lunsjdater:
Lørdag i fast tradisjon tro: Lunsj fra Bakeren etter toddlerleken!

Ukens jentedag:
Lykke har ønsket seg en IKEA tur med meg en liten stund nå. På lørdag passet det godt inn i planene og vi tok turen. Vi var borte i timevis og var innom både Kvadrat og M44 på vegen hjem. Vi fant stol, oppslagstavle, småpynt og div til pulten hennes. Lykke var kjempe fornøyd og da er det enkelt å være fornøyd mamma. Veldig fint å ha tid i lag med kun henne, det var lenge siden ♥ En liten hverdagsluksus: Jeg er så vant med å ha barnevakt til ungene og har ikke helt kommet ut av den hverdagen enda. Da jeg spurte Felix på lørdag hvem han ville gå til mens vi skulle til Ikea svarte han raskt: «Mamma eg kan jo bare være hjemme med pappa».

Ukens fullstendig avslapping:
Onsdag i forrige uke: Jeg var ferdig trent og dusjet til klokken var 09.30. Jeg hadde også rukket en del husarbeid fra morgenen av slik at jeg var a jour med mye av det og. Jeg skulle ikke på jobb før kl 14.30. Det var mye jeg kunne ha gjort av den fornuftige arten men jeg hadde behov for å kunne ligge strekk ut på sofaen og se på TV serie. Og det var så digg! Lenge siden jeg har tillatt meg å gjøre det midt på lyse dagen, det var utrolig avslappende og godt!

Ukens «burde men gidder ikke»:
Vi har 3 rom i huset som alt rot er fordelt på. Med rot mener jeg esker som ikke er pakket utav enda, ting som ikke har fått sin plass enda og muligens noen ting som ikke skal bo her med oss men følgde med på flyttelasset fordi vi må sortere enda mer her nede. Uansett. I forrige uke hadde jeg litt mer tid til overs her hjemme og var innom disse rommene. Jeg gikk like fort ut igjen selv om jeg kunne tatt å begynt i en ende. Jeg tror jeg går å venter på at jeg skal få et slags kick over meg slik at det ryddes på 1-2-3.

Ukens hus oppdatering: 
Utvendig har terrassen tatt mer form selv om den ikke er helt ferdig enda. Nå er det trappen som bygges ned fra øvre terrasse og ned til nedre terrasse. Inne har vi fått noen lister til på plass og Lykke sitt rom har kommet i gang med dekorering. Franki kler inne balkongen vår, eller vet ikke om det heter å kle den inne. Ellers småting som jeg ikke kommer på nå.

Ukens selskap:
Vi feiret Rune sin bursdag i går på Hellvik!

Ukens gjensyn:
Fredags kveld møttes vi oppe hos Mette som er sjefen vår på Jæren Sportssenter. Der hadde vi god mat, personal møte og hyggelig drøs. Veldig kjekt å se flere av instruktørene igjen og ikke minst Mette!

Håper uken din har startet godt! Her har det vært jobb, middag, fotballtreninger på begge ungene og løpetur med Cathrine etter barna var i seng. Denne uken har jeg litt fri før arbeids helg og skal forsøke å blogge litt hyppigere enn hva jeg rakk i forrige uke. Vil med dette avrunde og ønske deg en god mandagskveld!

Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.