Skip to content

Uke 14

Posted in Hverdagsliv

Ukens opptur:
Uten tvil: VÆRET! La våren ha kommet nå og la oss få mange fine dager fremover ♥

Ukens nedtur:
Jeg skal innrømme at jeg hadde gledet meg fryktelig mye til skapdører og romdeler skulle komme på plass i forrige uke. Men det blir så bra til slutt at det er verdt å vente på!

Ukens høydepunkt:
Heller ingen tvil: Herrelaget sin utrolige hjemme kamp mot Arendal. At Nærbø slo Arendal med 3 mål i ekstraomganger er intet annet enn en svær sensasjon!

Ukens lunsj:
Torsdag var Maren her for lunsj, veldig hyggelig. Fredag var Janne her for lunsj, også veldig hyggelig! Lørdag hadde vi 4 her hjemme lunsj fra bakeren. En egen hverdagsluksus: Sykle til bakeren fordi det er så nærme ♥

Ukens treninger: 
Mandag: Løp
Tirsdag: Slynge
Onsdag: Intervall 4 x 4
Torsdag: Løp
Fredag: Løp
Lørdag: Syklet tur retur jobb.
Søndag: Løp mens de 3 andre mine syklet.

Ukens under planlegging:
Det gikk nylig opp for meg at vi nærmer oss vår bryllupsdag. Den 4 mai har vi vært gift i 6 år og det skal selvsagt feires.

Ukens overraskelse:
Overraskende greit igjen på skatten.

Ukens hus oppdatering:
Noen flere gardin er hengt opp, venter fortsatt på noen. Så fort de andre er bestilt vil jeg gå i gang med å bestille gardin til 1 etg og kjelleren også. Merkbart nå som solen står på at vi trenger noe for å slippe å sitte med solbriller inne. 3 barstoler kom i posten og passet perfekt hvor jeg hadde tenkt dem. Trapp mellom øvre og nedre terrasse begynner å nærme seg ferdig. Nå venter jeg bare på at temperaturen skal holde seg grei slik at jeg snart kan dra frem malekosten. Det kribler faktisk i fingrene til å få malt huset ferdig.

Ukens hyggelige gest: 
Jeg byttet vakter med Tove i helgen og gikk derfor kveld lørdag og dag søndag. Som plaster på såret for Franki sin del som var hjemme alene nok en lørdagskveld på grunn av min jobb kom hun med 3 hjemmebrygget øl til han. Små gleder som gleder stort!

Ukens gode service: 
Concret interiør har ordnet opp! Jeg gav tilbakemelding til dem ang vitrineskapet som var knust. De var raskt på saken og vil sende oss nytt. Hurra for god service også via nett!

Årets første: 
På søndag hadde vi årets første softis nede på torget i vårsolen. Det var en digg følelse!

Lag den en fin mandagskveld!

Beate

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.