Skip to content

Uke 15

Posted in Hverdagsliv

Ukens opptur:
Været, jeg blir så glad!

Ukens nedtur:
Kommer ikke på noen.

Ukens høydepunkt:
Det må være å ha helt fri i helgen. Det er lenge siden jeg har hatt sammenhengende fri en hel helg nå og det føltes utrolig godt! Fikk ladet batteriene og fylt den med masse fint som jeg setter pris på å bruke tiden min.

Ukens måltid:
Lørdagskveld hadde vi våre aller første middagsgjester og det var så fint! Catrine, Harald, Sigbjørn og Ole Tobias var invitert og vi serverte Club Sandwich. Veldig fin kveld!

Ukens lunsj:
Onsdag i forrige uke hadde jeg et ærend i Stavanger og passet på å svippe innom Joe & Juice for medbragt lunsj, slår aldri feil. Det gjør heller ikke lunsj fra bakeren som vi pleier å ha på lørdagene.

Ukens treninger:
Mandag: Løp
Tirsdag: Slynge
Onsdag: Løp
Torsdag: Fri
Fredag: Fri
Lørdag: Innefotball og løp
Søndag: Langtur løp

Ukens hus oppdatering:
Forrige uke hadde jeg besøk av Cave & Cube og fikk hjelp til oppheng av bilder. Vi er godt i gang men skal ha en dag nr 2 også etter påsken. Vitrineskapet i stuen er kommet og startet med å flytte inn fin service i det. Jeg var nok en tur på IKEA i forrige uke og kjøpte endel hyller som jeg er i gang med å male. Sittebenken ute langs hele terrassen tar form. Romdeleren mellom stue og kjøkken er oppe og det ble SÅ fint! I tillegg kom skapdørene til boden på kjøkkenet og det ble nydelig! Ellers er alle soverom oppe fått riktige gardin nå, veldig fornøyd!

Ukens gjensyn:
På lørdag var jeg på Lye for å se lille J som er en nær venninne av meg sitt barn. Det var veldig fint å få hilse på både den vakre gutten og foreldrene ♥

Ukens serie: 
Vi ble ferdige med The Sinner, den må dere se om dere trenger tips. Vi har nå startet på Quicksand og den er alt oppslukende den også!

Ukens kjøp:
Forrige uke gikk jeg litt bananas på nettshopping. Det kommer i rykk å napp det der. Jeg kjøpte i hvertfall enda flere posters fra Decenio (usikker om det staves slik). Så kjøpte jeg 2 pas løpesko og 1 par fritidssko. Jeg kjøpte også en plante/magasin reol i eik som jeg har ønsket meg lenge. Sist men ikke minst kjøpte jeg meg en ny joggedress fra Zara som bare ropte høyt på meg ♥

Ukens prestasjon:
Min kjære bror Ronny tok nok en 2.plass i fitness konkurranse og jeg er så imponert av den mannen. Intet annet enn knall hard jobbing må til for å klare noe slik og jeg bøyer meg i støvet. Nå håper jeg han unner seg tusenvis av kalorier og nyter en litt mer normal hverdag igjen. Nå tror jeg ungene og konen vil ha en mer normal Ronny tilbake ♥

Ukens hurra: 
I forrige uke takket 2 nye sykepleiere ja til å jobbe hos oss og det var nesten for godt til å være sant. Nå håper vi bare at noen sykepleiere som vil arbeide på natten vil søke slik at vi blir komplett igjen. Kjenner du noen gi dem gjerne et vink.

Ukens sitat: 
Lykke ser nok en gang ut på sin farfar som jobber hver eneste dag hos oss. Vi satt inne og Franki og farfaren hennes arbeidet ute med trappen/terrassen. Da sier Lykke:
«Det finnes ingen 63 åringer som er like sprek og flink til å arbeide som farfar er».

Ukens antrekk:

Håper din helg var bra og at uken har startet bra for din del. Jeg har vært på jobb mens resten i huset har tatt påskeferie og kost seg velfortjent sammen. Etter jobb har eg styrt litt hjemme med rydding og vært på biblioteket med Felix. Etter spilling og kveldsmat løp jeg ut en tur og trente styrke på treningsrommet i kjelleren. Nå skal jeg i dusjen før jeg skal benke sofaen og endelig se GAME of THRONES! Om jeg gleder meg, helt vilt! God mandagskveld dere.

Beate

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.