Skip to content

Uke 16

Posted in Hverdagsliv

Ukens opptur:
Fridager på hytta sammen med mine favoritter ♥

Ukens nedtur:
Ble veldig kvalm og bilsyk av turen opp til hytta på torsdag. Min bror har overdrevent mange wonderbauns i bilen og selv om jeg pakket dem inn i hanske rommet var det umulig å ikke kjenne på den enormt intense lukten.

Ukens høydepunkt:
Vi ble tante og onkel igjen i påsken til en liten jente ♥

Ukens måltid:
Pinnekjøtt langfredag ♥

Ukens treninger:
Mandag: Løp + styrke
Tirsdag: Slynge
Onsdag: Løp
Torsdag: Fri
Fredag: Løp
Lørdag: Løp
Søndag: Fri

Ukens påskedradisjon:
For meg er påske dette: litt jobb, hytta, sol, pinnekjøtt, en god bok, påske eggjakt på påskeaften og avslapping. I år utgikk skigåing som jeg foretrekker i påsken, men det får vi ta neste år 🙂

Ukens TV serie:
Game og Thrones!! Virkelig min favoritt serie. Gleder meg allerede til ny episod i kveld etter kveldsvakt.

Ukens film:
Ringenes Herre gikk på lørdagskvelden og jeg ble sittende å se den. Jeg ble like begeistret som første gang jeg såg den.

Ukens prosjekt:
Jeg har malt litt hyller og dørkarm som ikke er samme farge som dørene. Karmene til skyvedørene ble bestilt for lenge siden og kom i standard farge mens alle karmer og dører i huset ikke er standard farge.

Ukens takk for lånet:
Takk til bror Espen for lånet av bilen slik at jeg kom meg opp til hytta i påsken!

Ukens antrekk: 

Håper påsken har vært fin hos deg og at du er klar for hverdagen igjen i morgen. Jeg starter i kveld med kveldsvakt og kjenner at det gjør meg ingenting, liker virkelig jobben min jeg ♥ Ha en fin mandag videre!

Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.