Skip to content

Uke 17

Posted in Hverdagsliv

Ukens opptur:
Det må være fordelene som turnus gir hverdagen vår. Jeg jobbet mye kveld forrige uke og ser utelukkende nesten bare fordeler med det.

Ukens høydepunkt:
Tror det må være å slippe å være instruktør på tirsdagen. Misforstå meg ikke, jeg elsker jobben min som instruktør. Men etter en intens og tøff begravelse hadde jeg kun behov for å være alene og bearbeide. Jeg var tom, trist og sliten. Stikk motsatt av det man er under en instruktør time med andre ord. Tusen takk igjen til Christine som hjalp til med timen min ♥

Ukens treninger:
Mandag: Løp
Tirsdag: Tur
Onsdag: Løp
Torsdag: Fri
Fredag: Løp
Lørdag: Innefotball
Søndag: Løp

Ukens velvære:
Tordag var jeg hos min frisør og nøt 2 timer med kun velvære og hygge.

Ukens jentekveld:
Forening i forrige uke og med Polly som vert blir det alltid en fin kveld.

Ukens lunsjdate:
Torsdag møtte jeg Rita for en lunsj date på Kjøkkenet, alltid like koselig!

Ukens cravings:
Is. Å litt mer is. Haha.

Ukens vakreste:
På mandag fikk vi hilse på vårt nye tantebarn og det finnes ingenting vakrere en en nyfødt!

Ukens hus oppdatering: 
Franki har hatt velfortjent påskefri men har likevel rukket å få opp glass rekkverk som de er godt i gang med. Innvendig har det kommet opp flere bilder på veggen og solskjerming / gardin til 1 etg er bestilt. Ny sittebenk til kjøkken er også bestilt.

Ukens kjøp:
Kjøpte ny sofa til soverommet vårt i forrige uke. Den er såå fin!

Ukens antrekk:

Lag deg en fin uke!

Klem

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.