Skip to content

Dekket med hvit duk

Posted in Husbygging, and Interiør

Lørdag hadde vi gjester i tradisjon tro: 3 retters middag med forloverne + følge i anledning vår bryllupsdag. For meg er det hvit duk, godt utvalg glass på bordet og blomster på bordet. Denne gangen valgte jeg å gå for rosa service og syns kombinasjonen ble veldig bra. Her kommer noen bilder:

Vår spisebord og spisebenk er fra Bolia. Stolene er fra Norman Copenhagen. Lampe fra Muuto. Duk fra Liv Klær og Gaver. Servicet er fra IKEA. Tøy servietter fra Princess Nærbø. Tags fra Lene&Helene. Blomster fra Floriss Nærbø.

Det er ofte litt arbeid å dekke slike bord men det er bare kjekt, jeg koser meg veldig når jeg får putle med slike ting. Neste bord ut er 17 mai bordet som skal dekkes. Håper du fant noen ideer eller tips til hvordan du eventuelt kan dekke ♥

Ha en fin kveld videre!

Beate

2 Comments

 1. Elisabeth
  Elisabeth

  Så hyggelig å være din gjest ved dette vakre bordet, Beate. Ikke rart det ble en flott kveld, helt sikkert med gode samtaler ved dette nydelige bordet. Well done!
  Så ønsker jeg deg og dine en riktig god helg!
  Klem fra Elisabeth 😉

  10. mai 2019
  |Reply
  • Tusen takk gode deg ! God helg Elisabeth 🙂 Klem!

   10. mai 2019
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.