Skip to content

Lag din egen Avo Shake hjemme

Posted in Beate Tipser, and Kosthold

De av dere som har følgt bloggen min en god stund vet at jeg elsker Joe & Juice sin Avo shake. I tillegg har jeg forsøkt 2 ganger å gjenskape den hjemme uten å lykkes helt. Joe & Juice har sin egen Mathilda Milkshake melk i smaken vanilje som er hovedårsaken til at den er så latterlig god! Denne er så nærme orginalen som mulig og må testes!

Tine har kommet med nyheter som de gjør hvert år/sesong. Årets nyhet som jeg løp for å kjøpe var Tine sin Vanilje melk:

Denne må dere kjøpe! Lettmelk med vaniljesmak. Her hjemme falt den i smak hos alle 4. Denne melken ble derfor grunnet til at jeg gjorde nok et forsøk på å gjenskape Avo Shaken hjemme og den ble så latterlig god at jeg deler gjerne oppskriften her:

  • 1 avokado
  • 1 banan
  • ca 5 isbiter
  • Tine Vaniljemelk til ønsket konsistens.

Start med melken og hel resten oppi en blender. Blir den for tykk sper du på med mer melk. Nytes umiddelbart etterpå ♥

Håper helgen deres har vært fin. Min har vært preget av litt sykdom og mye kjekt i forbindelse med bryllupsdagen vår i går. I dag har jeg vært sliten men hatt en fin kveldsvakt på jobb. Ville egentlig bare innom for å si hei og god natt 🙂

Beate

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.