Skip to content

Uke 18

Posted in Hverdagsliv

Ukens opptur:
Å kjenne på at jeg klarer å lytte til kroppen uten å få dårlig samvittighet. Det var tusen ting jeg kunne eller burde gjort på min fri fredag i forrige uke. Jeg kjente meg så pass slapp at jeg sov hele dagen etter at ungene var levert. Det har nok gjort at jeg kom unna det uten å bli liggende syk.

Ukens nedtur:
Jeg har slitt med tykk hals, hodepine og slapphet i helgen. Nok en konsekvens av værskifte i forrige uke som jeg ikke klarte å tilpasse meg etter.

Ukens høydepunkt:
Det må være å få feire 6 års bryllups dag og kjenne seg lykkelig og fornøyd med hvor jeg er, der jeg hører hjemme ♥

Ukens treninger:
Mandag: Løp
Tirsdag: Slynge
Onsdag: Fri
Torsdag: Løp
Fredag: Fri
Lørdag: Fri
Søndag: Fri

Ukens lunsj:
Vi hadde baker lunsj på lørdag, alltid like godt.

Ukens hygge:
Veldig hyggelig å invitere til 3 retters på lørdag i anledning vår bryllupsdag.

Ukens sang:
Andra Day – Rise Up, sjekk den ut. Har gått på repat her hjemme!

Ukens sjokk:
Mandag i forrige uke løp jeg i t-skjorte. Fredag våknet jeg til snø. Tror jeg var en av mange som var sjokkert.

Ukens gjensyn:
Tirsdag fikk vi storfint besøk av Nathalie, veldig koselig! Ellers var det også kjekt å se alle forloverne og følgene på lørdag, det går dessverre for lang tid mellom hver gang.

Ukens kjøp:
Fornøyd med å bruke bygda mi på lørdag. Jeg trengte/ville dekke bordet med tøy servietter, det fant jeg på Princess Nærbø. Da jeg dro frem den hvite duken passet den ikke like godt inn som jeg såg for meg og jeg fikk lyst på en ny. Liv Klær og Gaver hadde flott utvalg i duker. Blomster til bordet kjøpte jeg på Floriss Nærbø. Jeg forsøker å være bevisst dette og håper alle tenker seg om dersom de ønsker å beholde butikker i sin egen bygd.

Ukens cravings:
Smoothie med Tine sin Vaniljemelk. Jeg la ut Avo shake oppskriften i går som dere må teste. Forøvrig kan du putte hva som helst i smoothien ved siden av vaniljemelken, så god var den. Jeg hadde vaniljemelken og frossen mango, smakte himmelsk godt!

Ukens nervepirrende: 
Forrige ukes episode av Game Of Thrones var helt utmattende. Så spennende og intens fra start til slutt, er det mulig! Gleder meg til ny episode nå i kveld!

Ukens antrekk:
Ble ingen, jeg har virkelig blitt slapp med antrekksbilder gitt. Kjenner på at det blir for mye mas om meg til enhver tid dersom jeg skal tas bilder av hele tiden, stopper mye der. Her kommer heller fra forrige uke:

Håper uken har startet bra hos deg. Min har startet trått og jeg har kjent på lite overskudd og hodepine i dag. Er fortsatt noe hes men mer en frisk nok til jobb og hverdagen. Foretrekker likevel alltid å være i helt god form slik at hverdagen glir lettere. Satser på at nok en rolig kveld i dag gjør underverker og at jeg våkner med vanlig hals i morgen. Ha en fin mandagskveld videre ♥

Beate

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.